Workshops in Delft

Bent u creatief of bent u op zoek naar een creatieve activiteit in het centrum van Delft? Dan is Delft een hele inspirerende omgeving, want Delft is een hele creatieve stad!

Wilt u misschien echt Delftsblauw schilderen bij de Porceleyne Fles? U kunt o.a. kiezen uit het schilderen van een tegel, vaasje, medaillon. Via Vanessa kunt u een workshop boeken en natuurlijk combineren met een stadswandeling en/of rondleiding of kies een voordelig arrangement .

Een workshop bij Atelier Zeven is ook een aanrader. In dit atelier, in één van de gezelligste straten van het centrum, kunt u hele leuke workshops volgen, zoals mozaïeken, tegeltjes of servies beschilderen, sieraden maken en zelfs je eigen hoepel maken! Maar ook is een taartworkshop bijvoorbeeld mogelijk. Deze workshops zijn heel goed te combineren met een leuke stadswandeling.

Bent u dol op chocola en is het altijd al uw wens geweest om zelf eens chocola te maken, dan leert u tijdens de chocolade workshop van Chocolaterie de Lelie hoe dat moet. Natuurlijk kunt u Via Vanessa deze workshop combineren met een stadswandeling en/of rondleiding of kies een voordelig arrangement.

En zo is er nog veel meer te doen in Delft. Informeer naar de mogelijkheden.