Theater wandeling

De gidsen van Via Vanessa doen ook dit jaar van 1 t/m 10 juni mee met het bijzondere Fringe festival.  Fringe is theater op onverwachte plekken, zoals bij mensen thuis of in een monument. Zo’n theaterfestival in een historische binnenstad is natuurlijk nog leuker als je wordt begeleid door een Delftse stadsgids! Reserveer hier!

Verrassingstour
De programmeurs van het Delft Fringe Festival stellen elke dag een bijzondere tour samen die je als festivalbezoeker langs drie verschillende voorstellingen brengt. Onder begeleiding van een officiele stadsgids van Via Vanessa leer je tussen de voorstellingen door alles over de bijzondere locaties van het festival en de historische binnenstad van Delft. Laat je verrassen!

Canaltour
Stap aan boord bij de schipper van het Delft Fringe Festival en beleef het festival vanaf het water. Onder begeleiding van een officiële stadsgids van Via Vanessa zie je de mooiste historische gevels, de eeuwenoude grachten en leg je aan bij drie bijzondere locaties en hun voorstelling die aan het water zijn gelegen.

Familietour
Ontdek het Delft Fringe Festival samen met je kinderen tijdens de Familietour. Je bezoekt samen twee verschillende familievoorstellingen (leuk voor jong én oud) en tussendoor volg je samen met de stadsgids van Via Vanessa een spannende speurtocht door de binnenstad van Delft. Speciaal voor de kinderen zijn ranja en een snoepje inbegrepen. De tour duurt 2,5 uur.