Stadsgids in Delft

Mijn naam is Vanessa Brussée, stadsgids in Delft. Mijn enthousiaste gidsenteam en ik leiden u graag rond door Delft. Kom en geniet met uw familie, vrienden, collega’s of school en leer deze prachtige historische stad onder leiding van een gids kennen! Duizenden mensen gingen u voor. Wij houden van gezellige en ontspannen wandelingen. Geen eindeloze feitjes, maar leuke verhalen. Graag delen wij onze passie en kennis over deze prachtige stad met u!

Kijk eens rustig rond op de website. Er is genoeg keus! Via het contactformulier kunt u al uw wensen kenbaar maken. U krijgt natuurlijk zo snel mogelijk een reactie. Tot ziens in Delft!

Volg mij en ‘like me’ op Facebook: Via Vanessa in Delft. Dagelijks plaats ik berichtjes over mijn belevenissen als stadsgids in Delft. Zo leert u mij, maar ook Delft alvast een beetje kennen.