Reacties

Positieve reacties maken ons blij! Wij doen wat we leuk vinden en als anderen dat ook leuk vinden, is dat onze grootste beloning. Laat u ook weten wat u van Via Vanessa vindt?

Hallo Vanessa,

Nog heel erg bedankt voor de leuke rondleiding door Delft! Iedereen was er erg enthousiast over.

Groeten, Tom

Hoi Vanessa,

Leuk dat je het vraagt! Het was een geslaagde middag. De groep was onder de indruk van de kennis van de gids en zijn enthousiasme werkte aanstekelijk. Dus we kijken terug op een leuke en leerzame middag! Veel dank dus!
Hartelijke groeten, Joanne

Dag Vanessa,

Nogmaals bedankt voor de leuke stadswandeling door Delft. Het was een hele leuke en informatieve middag en we hebben er weer wat van opgestoken. En ik begreep van enkele collega’s dat ze je gaan contacten omdat ze zelf ook wat willen ondernemen in Delft. Dus dank en wellicht tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet, Lianne

Beste Vanessa,
Het was een mooie en leuke middag. Ingeborg is erg flexibel en een goeie gids, nam ons mee naar plekken die uit de verhalen van mijn vader en neef naar voren kwamen en het was erg prettig met haar rond te wandelen.
Dank je voor de organisatie.
groetjes, Gerben
Hallo Vanessa,
Zeker geslaagd! Leuke manier om op een wat meer speelse manier de stad te verkennen en ook op een hele fijne en interactieve manier gedaan door de gids (die echt alles weet over de stad!). Iedereen was enthousiast!
Groet, Peter
Ha Vanessa,
Het was leuk.. hij deed het leuk.
Mijn advies bij een jongere groep; iets minder de nadruk leggen op de lugubere verhalen.
Want dat voerde wel de boventoon. Verder helemaal goed.
Dank voor het regelen.
Groetjes, Annemieke

Beste Vanessa,

We hebben een hoop positieve reacties gekregen op “ de kroegentocht”

Kind regards, Steven

Hallo Vanessa,
Het was leuk zaterdag! Bedankt voor het regelen. Wij waren zelf 5 minuutjes te laat bij het 1e restaurant. ik heb ze wel even gebeld, dat was geen probleem. Het voorgerecht kwam wel pas om 19.25 uur waardoor we pas om 19.45 begonnen met de wandeling. Bij het hoofdgerecht hadden we uiteindelijk minder tijd nodig. Ik besefte mij pas later dat er iemand geen vis lust, nou kregen wij precies bij het voorgerecht heel veel vis. misschien een tip om dit vooraf nog even na te vragen bij de aanmelding? Verder was de wandeling intressant en het eten verder heerlijk. Bedankt en wellicht tot een volgende keer.
groet Sofie

Beste Vanessa,

Wij en ook iedereen was erg tevreden over de paardentram en rondleiding. Erg veel geluk gehad met het weer, met de open tram was het een prima temperatuurtje. Ik heb een tijdje in Delft gewoond en kwam met de paardentram op plekken die ik niet kon.

Nogmaals bedankt.

Met vr. groeten, Fred

Hallo Vanessa,

De rondleiding was erg leuk. Mijn collega’s waren verbaasd over de enorme feitenkennis van Jan over de Van Markens en het Agnetapark. Voor mij was het ‘ouwe koek’ zoals hij zelf zei, omdat ik het boek al gelezen had 🙂 We begonnen iets later omdat we al wachtend bij Altijd Gezelligheid iets te drinken hadden genomen. Geen probleem, Jan slaagde erin om exact 17.30 u bij Heinde en Ver uit te komen, waar de rest van de collega’s al verzameld was.Met vriendelijke groet, Evelien

Beste Vanessa,

Jaaaa….. het was een heerlijke dag ! Over de gidsen was men zeer tevreden ! Wat een kennis !! Delft is erg mooi….ook bij wat minder weer. Dank je wel voor de snelle en accurate organisatie ,

Hartelijke groet, Marianne

Dear Mrs. Brussée,
referring to our trip to Delft we had on 11.06.2019, the members of our group enjoyed the boattour as well as the whole visit in your beautiful town very much. Thank you once more again for your efforts.
Kind Regards Manfred

Beste Vanessa,

Langs deze weg willen wij graag doorgeven dat jouw organisatie prima
verliep en dat de rondleiders gisteren uitstekend waren.

Allereerst Tomas Hanegraaf die voor mijn gedeelte van de groep de
rondleiding verzorgde, deed dit heel gezellig en met goede kennis van
zaken cq. wetenswaardigheden en tevens met een heel goed gevoel voor
humor. Uitstekend !!

Dan Klaas Huizinga die in de groep waar mijn vrouw inzat, een zeer
betrokken rondleider bleek te zijn. Met heel veel kennis. Daarbij het
geweldig deed om het de diverse gehandicapten in de groep zeer naar de
zin te maken en naar een ieder om te zien. Wat een klasse rondleider
voor zulk toch wel moeilijke groep ! Uitmuntend !! Zeer aan te bevelen
voor een dergelijke groep !!

Wij zullen voor jouw organisatie zeker reclame maken in ons
relatiebestand als iemand ook een rondleiding in Delft wil.

Hierbij wil ik ook nog aangeven dat restaurant het Walletje, eigenaren
Yoni en Eline en hun team, het voor onze groep van 40 personen ook enorm geweldig hebben gedaan. Kan dit zeer aanbevelen als je ook eens een lunch voor een groep zou willen.

Als laatste is het gisteren als door een wonder tegen elf uur droog
geworden. Zodoende konden wij gelukkig toch de buitenwandeling houden. In de toekomst zullen wij nog graag eens gebruik van je rondleiders maken.

met vriendelijke groet en succes met je organisatie,

Nic

Ha Vanessa,
Het was erg geslaagd! Onze groep was een beetje melig omdat we ten slotte een vrijgezellenfeestje hadden dus er werden een hoop flauwe grappen gemaakt, maar de gids ging er ontzettend leuk mee om en wist ook af en toe de groep weer bij de les te krijgen door even streng te worden. We vonden het allemaal heel interessant en de biertjes op de route waren heerlijk.
Helaas moesten we richting het eind weer door naar een volgende reservering dus de gids moest het laatste stukje een beetje inkorten, maar dat vond hij ook geen punt. Al met al dus een positieve ervaring, waarvoor dank 🙂
Met vriendelijke groet, Mario
Hallo Vanessa,
De rondleiding was super leuk en leerzaam.  De twee uurtjes waren zo om, weer was ook fantastisch.
Hoop dat Ingeborg ons gezelschap ook als gezellig heeft ervaren.
Groetjes
Sylvia
Dag mevrouw Brussee,
Bedankt voor uw mail. Het was een leuke wandeling afgelopen zaterdag. Mijn zussen en broers zijn geboren Delvenaren, waardoor er een levendig gesprek ontstond over zaken die we ons van vroeger konden herinneren. Met name het laatste stuk door de Hopsteeg, Oranje Plantage, met het hofje van Klaauw  en de Oostport was een verrassing voor ons. Hartelijk bedankt voor de gids en voor uw ondersteuning.
Met vriendelijke groet,
Hans
Hallo Vanessa,
Het was zaterdag prima verlopen en de groep was erg enthousiast.
Met vriendelijke groet,
Harry 

Goedemorgen Vanessa,

Je bent me net voor. We hebben een TOP avond gehad. Prachtige stad, heeeeerlijk eten, enthousiaste gidsen en ook nog de zon! Kortom… voor herhaling vatbaar. Veel dank en ik zal je aanbevelen bij collega’s/vrienden.

Groet Marinke

Hoi vanessa

Hebben een hele mooie dag gehad gelukkig werkte het weer ook mee in de middag. Onze ervaring met de dag. Het eten bij het boterhuis was boven verwachting. Alleen was er verwarring over het tweede drankje het boterhuis gaf aan dat dit niet geboekt was en dat dit nog betaald zou moeten worden. (maar met het bewijs van de voucher wel uiteindelijk gekregen) De rondleider was echt geweldig leuk ook om nog stukjes van delft te zien die wij ook niet konden hofjes en de geschiedenis verhalen in te duiken.

Bij de boottocht vond ik en de groep het storend dat de stuurman meerdere keren tegen de kanten kwam of met de overkapping aan de onderkanten van de bruggen kwam. en dat de leidster gelijk begon met ik doe dit nog niet zo lang. Wanneer je ongeveer 150 euro eraan uitgeeft vond ik vervelend. Uiteindelijk wel genoten van de mooie dag en ook de boottocht.

Al met al echt een leuke dag met veel informatie en genoeg tijd en humor. Fijn dat je het zo voor ons hebt geregeld

Mattheo en Paul

Dag Vanessa,

Samen met mijn collega’s heb ik een hele leuke fietstour gehad. Het weer was prachtig en daardoor ideaal voor een mooie fietstocht. Van mijn collega’s heb ik gehoord dat de route erg leuk was en juist de minder bekende plekken van Delft ontdekt zijn (bijvoorbeeld het Agnetapark). Al met al een geslaagde tour dus heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet, Steve

Goedemiddag Vanessa,
Mijn collega en zijn vrouw hebben dinsdag een prachtige dag gehad! Ze hebben genoten! Het weer was ook prachtig. Hartelijk dank voor alle moeite, het was goed geregeld. Wie weet hebben we later nog wel weer een keer contact. Met vriendelijke groet, Janita

Beste Vanessa,
We hebben gisteren een top-rondleiding gehad van Jan van der Mast! Wil je hem de complimenten doorgeven? Niet alleen weet hij verschrikkelijk veel van de geschiedenis van Van Marken en alles wat daar bij hoort, hij kan ook geweldig gedichten declameren en een ieder enthousiast maken voor het verhaal van De Gist. We gaan nu met zijn nieuwe boek aan de slag, hier thuis. We zullen zeker vrienden en kennissen deze rondleiding aanraden. Hartelijk dank voor het regelwerk
Hartelijke groeten en fijne paasdagen,
Ina

Guten Morgen Vanessa,

Vielen Dank für die Stadtführung, sehr informativ, ein angenehmes Tempo zu Fuß, tolle Erklärungen, die Gäste haben sich in Delft sehr wohl gefühlt.

mit freundlichen Grüßen

Petra

Beste Vanessa,
Graag wil ik je een korte evaluatie geven van ons bezoek aan Delft.
Porceleyne Fles:
De ontvangst met koffie en een heerlijk stukje taart was welkom na de vroege rit vanuit Antwerpen. De deelnemers (allemaal dames op één heer na) aan het museum en de productiezaal waren bijzonder opgetogen over de gids en haar verhaal en wat zij te zien kregen. De lunch was heerlijk : een mooie variëteit van lekkere broodjes en het werd geserveerd aan een mooi versierde tafel. Conclusie : een heel waardevol bezoek met een horeca-belevenis op het niveau van de Porceleyne Fles.
Boottocht:
Deze boottocht was het mindere element van onze uitstap. Gedeeltelijk door het slechte weer (de mooie gevels waren moeilijk te zien doorheen de beregende ruiten ) maar ook door het te laat toekomen van de boot. Hierdoor schoof ons namiddagprogramma met een 25 minuten op.
Stadsbezoek:
Ik mag terecht zeggen dat dit het hoogtepunt van de dag was. Twee uitstekende gidsen hebben ons met vuur en enthousiasme honderduit verteld. Iedereen vondt Jelly en Klaas topgidsen. Jij had mij gidsen beloofd die het best bij ons gezelschap zouden passen en je hebt je belofte schitterend waar gemaakt.
Tijdens het laatste kwartiertje van de rondleiding, terwijl we naar het Hofje van Pauw wandelde, brak zelfs de zon door. Een “magische gebeurtenis” temidden van het groen en de stilte in deze oase.
’t Karrewiel:
Even was er een basis voor conflict toen ik vernam dat men de maaltijd zou opdienen vanaf 18u om te eindigen tegen 19u30. Dit was niet volgens mijn planning. Naar mijn mening had ik je steeds voorgehouden om rond 19 u te vertrekken, om de buschauffeur de tijd te geven tijdig (volgens Belgische wet) en binnen de vijftien werkuren terug in de garage te staan.  De keuken toonde coulance en heeft het serveren wat versneld en de chauffeur is nipt op tijd thuis geraakt. De drie gangen waren lekker en de service was top. Het verassende “vuurwerk” op het ijsdessert was een schitterend einde van een heel fijne dag in Delft.

Ik wil je heel hartelijk danken voor jouw aandeel in deze schitterende dag. Na enkele pogingen in december om een geschikte gids-partner te vinden om deze dag te organiseren was het een verfrissing om met jou te kunnen samenwerken. Je toonde begrip voor de wensen, je kwam met constructieve voorstellen, je reageerde snel op emails en telefoontjes. Kortom je gaf de perfecte service die iemand nodig heeft in elke fase van zo’n project. Iedereen is tevreden naar huis gegaan met een hart voor Delft.

Met hartelijke groeten,
Guido

Beste Vanessa,

Wij zijn weer thuis na een zeer geslaagde dag in Delft. Douwe was een super gids! Wat kan hij alle informatie op een zeer prettiger manier overbrengen op ‘zijn volgelingen’! Hij heeft een zeer ontspannen en vooral open manier van vertellen. Het is erg prettig om naar zijn verhalen te luisteren! Veel dank!

Hartelijke groet, Marij

Beste Vanessa
Het was erg leuk laatste zaterdag.
En de gidsen waren perfect!
Heel erg bedankt.
Pascal

Beste Vanessa,

Ja, ze hebben het onwijs naar hun zin gehad! De gids sprak ook goed Engels, dat was erg fijn. Nogmaals bedankt!

Vriendelijke groet, Julia

Hallo Vanessa,

Het was een geslaagde speurtocht. Veel geleerd over Delft van onze enthousiaste gids. Leuk gedaan ook met de vragen.

Groet, Marijke

Hoi Vanessa,

Het was een zeer geslaagde rondleiding. Complimenten aan de gids. Het was leerzaam en gezellig.
Mvg, Leendert

Goedemorgen Vanessa,

Ja wij hebben een hele leuke rondleiding gehad, een hele leuke rondleidster en we hadden prima weer!

Met vriendelijke groeten, Mirjam

Dear Vanessa,

many thanks for your kind e-mail. Our guests have been very happy with your guides and they made an excellent job.Also your restaurant-recommendation was absolutely perfect. Such a friendly service and great food! We made this tour for the first time and we will definetely come back with groups in 2020.

Kindest regards Carl-Hans

Goedemorgen Vanessa,

We hebben erg genoten met zijn allen. En het was het wachten waard 😉 . De paardentram vond iedereen echt super gaaf. Zeker toen we langs de huizen gingen met gele kozijnen. Het varen was ook leuk.  Dank je wel voor het regelen. En ik zal het zeker aan bevelen bij andere.

Met vriendelijke groeten, Mandy

Dag  Via Vanessa,

Híer een berichtje voor  je. Bedankt voor de prettige samenwerking. Wat we hebben afgesproken dat klopte helemaal,te beginnen met koffie en thee en gebak. Het  eten was lekker en goed verzorgd , En de gidsen waren goed voorbereid en ze brachten het gezellig en goed over . Ook bij de Delfse Pauw werden we goed ontvangen  met een goede uitleg en genieten van de geweldig mooie Delfse blauwe spullen.
Groetjes Jan

Beste Vanessa,

Het was zelfs meer dan dat! Het was niet alleen naar wens, maar het was boven verwachting. Wij hebben een ontzettend leuke rondwandeling gehad met een geweldige gids. Daar moet ik gelijk bij aantekenen dat onze groep een goed opgeleide groep mensen is, die veel interesse hebben in de geschiedenis, maar die daarnaast ook het nodige plezier met de Nederlandse taal kan hebben. En wij hadden dus een heerlijke klik met deze gids, want ook hij hield ervan om heerlijke geschiedenisverhalen met de nodige humor te doorspekken. Ik weet niet wat hij heeft terug gerapporteerd, maar er werd door onze groep aandachtig naar hem geluisterd, er werden geïnteresseerde vragen gesteld, en er werden de nodige grappen over en weer gemaakt. Kortom het was erg geslaagd. De twee uur was eigenlijk te kort. We hebben maar een heel klein stukje Delft gezien (en het meest bekende). De hofjes waren wat te ver uit de route volgens de gids. Maar gegeven die twee uur was het prima.

Een extra cadeautje was het feit dat het ‘Levendige Etalage dag’ was. Door de historische figuren in de binnenstad werd de wandeling nog leuker. Want wat is er leuker dan dat je, wanneer je op de Grote Markt bij het standbeeld van Hugo de Groot staat, deze vervolgens zelf langs komt lopen en zelf zijn levensverhaal aan ons vertelt. Dat maakte deze wandeling nog veel leuker. Wij hebben afscheid genomen van onze gids voor wij de Nieuwe Kerk ingingen. Maar daarbinnen raakten wij aan de praat met Willem van Oranje in eigen persoon. Willem heeft ons drie kwartier rondgeleid, en alles over zijn familie verteld (tot en met de huidige (al-dan-niet-) nazaten), en en passant ook een en ander van de Nieuwe Kerk uitgelegd. En ook Louise de Coligny en Johannes Vermeer hebben ons uitgebreid over hun leven in Delft verteld. Het was onwijs leuk!

Met vriendelijke groeten,
Johan

De enige teleurstelling zou kunnen zijn geweest dat (in tegenstelling tot de weersverwachting) het echte mooie weer in Delft naar de zondag werd doorgeschoven. Dat maakt het zaterdag aan het eind van de middag iets te fris om na afloop van de rondwandeling op de Beestenmarkt buiten op een terrasje alle verhalen met een mooi glas Middeleeuws water (oftewel bier) weg te spoelen. Nu hebben wij dat maar binnen in een gezellige kroeg gedaan.

Dag Vanessa

alles is perfect verlopen. Jelly was top, m’n gezelschap was erg enthousiast. Mooie stad! High tea: toch opmerking: we werden niet verwelkomd… bediening was erg traag, de high tea was heerlijk. Genoten!
Tot een volgende keer.met vriendelijke groet,

Christa
Goedenavond Vanessa,
Jazeker, wij hebben gisteren een interessante wandeling gehad met Ingeborg. Veel gezien en veel bijzonderheden en leuke anekdotes gehoord. Een uur was eigenlijk te kort; een volgende keer ‘bestellen’ we een gids toch langer; we konden nog steeds informatie opnemen  😉 ’s Ochtends hebben wij namelijk museum Prinsenhof bezocht: ook veel informatie. En hebben we wat door de stad gelopen. Delft is een prachtige, echt Hollandse stad. De koude, ijzige wind joeg ons na de wandeling een gezellige uitspanning in, waar we binnen zijn gebleven tot het tijd werd om naar huis te reizen! Heel erg bedankt!
Met vriendelijke groet, Mia
Wat hebben wij, en onze gasten, genoten van de rondleiding vanmiddag o.l.v. Yvette!! Het was super, nogmaals bedankt 👍

Groeten,
Erica

Hallo Vanessa,

Ondanks het inderdaad frisse weer hebben we een interessante wandeling gehad met Klaas. Vol met interessante weetjes en de achterliggende geschiedenis zijn we veel te weten gekomen. Om wat op te warmen hebben we het afgewisseld met een bezoek aan beide kerken en Klaas was flexibel om ook het nieuwe station mee te nemen in de route. Van onze kant dus alle lof.

Bedankt, Chris

Hoi ViaVanessa,
We hebben gisteren een harstikke leuke en interessante rondleiding gehad door Delft, de gids kan erg boeiend vertellen!

Groet, Nynke
Beste Vanessa,
De stadswandeling was erg leuk en interessant. Tomas vertelde het leuk en wist veel te vertellen. Ook mijn collega’s waren enthousiast. Bedankt en wellicht tot een volgende keer.
Groet,
Maria

Hallo Vanessa,
Ook voor jou de beste wensen voor het nieuwe jaar!
Het was geweldig met de gids! Hij heeft veel kennis en weet dit steeds in een historisch kader te plaatsen. En je ziet aan hem dat hij dit met veel plezier doet. We hebben genoten!
Onwijs bedankt voor het regelen. En wie weet tot een volgende keer 🙂
Groet, Dana

Dag Vanessa,
Leuk dat je nog mailt. Ook voor jou de beste wensen voor 2019!
We hebben een hele leuke dag gehad in Delft, wat een mooie stad is Delft. Alles is voorspoedig verlopen, helaas begon het op het einde wat te regenen maar gelukkig was de tocht toen al bijna afgelopen.
Met vriendelijke groet,
Lisa C.

Hoi Vanessa,
Leuke enthousiaste gids
Hartelijke groet,
Leonie

Beste Vanessa,
Ik ben net thuis van heerlijk dagje uit in Delft! Ondanks de gure weersomstandigheden was de stadswandeling erg interessant. Ingeborg deed het ontzettend leuk ook in de menselijke omgang. Compliment. Dank voor alles en geniet van rest van je weekend.
Hartelijke groet
Marije

Hi Vanessa,
We vonden het erg leuk gisteren. Peter was informatief en de wandeling was niet te lang of te kort, was wel koud. Het eten was ook goed en we zijn overal prettig ontvangen.
M.v.g., Ard-Jan

Beste Vanessa,
We hebben een superleuke middag gehad!! Lekker afwisselend, de gids deed het ook goed met de kleintjes, tegeltjes kon iedereen zich van verrassende kant laten zien en zelfs nog een korte rondleiding door sociëteit van Virgiel. Met het eten in studentenhuis is misschien wel een nieuwe traditie in het leven geroepen. Dank voor t regelen!
Groeten, Netty en familie

Hi Vanessa,
Helemaal leuk! Waterkoud, maar leuke tour, zo zien we ons stadje eens vanuit een historische bril, Dank!
Albert D.

Goedendag,
Dank voor de aangeboden rondleiding afgelopen zaterdag. Ik heb veel positieve verhalen gehoord en was ook nuttig; zeker ook met het bezoek aan de nieuwe Kerk. Nogmaals dank!
Met vriendelijke groet,
André R.

Beste Vanessa,
we hebben gisteren een erg leuke wandeling gehad. Vier heel tevreden personen. Zorgvuldig voorbereid, mooi op maat en deskundig!
Met vriendelijke groet,
Pauline S.

Hallo Vanessa,
Was prima geregeld en we hebben een erg leuke wandeling met uitleg gekregen. De gids deed het perfect en voelde de groep erg goed aan. Na afloop van iedereen te horen gekregen dat ze het erg geslaagd vonden.
Met vriendelijke groeten,
Dick van B.

Dag,
Jazeker een leuke dag.  Alles naar wens verlopen.Bedankt.
Groet Nienke

Hoi Vanessa,
Was een mooie rondleiding, prima verzorgd door Thomas.

Delft is een hele mooie stad.
Vriendelijke groet, mede namens de andere deelnemers.
Cees.

Bedankt voor je service…….
De proeverij is erg in de smaak gevallen!
Willem B.

Hi Vanessa,
Dank ook voor jullie 3’en. Het was erg leuk om zulke bijzondere pareltjes te zien en mensen waren echt heel enthousiast.
Hartelijke groet
Ingrid

Hai Vanessa,
Ik wilde je zeker nog mailen om te laten weten dat de wandeling erg leuk was en dat we heel blij waren met de gids. En uiteraard hebben we geboft met het weer, was misschien wat koud maar gelukkig droog!
Dank voor de snelle service.
Hartelijke groet,
Anja P.-De Haagse Hogeschool

Goedemorgen,
Ja het was super, we vonden het heel leuk en de gids was heel goed, interessant, goed met de kinderen. Helaas was het weer niet zo goed, maar verder vonden we het een geslaagde visite. Bedankt voor je hulp en misschien tot een volgende keer.
Marjolyn

Hoi Vanessa,
Het was perfect georganiseerd. De wandeling was mooi en leuk. Het weer werkte perfect mee. De gids deed het goed. We zullen je aanbevelen voor als er iets in Delft georganiseerd moet worden.
Groet,
Peter B.

Goedemorgen Vanessa,
Heel erg bedankt voor afgelopen zaterdag, de groep gaf aan heel erg blij te zijn over afgelopen weekend!
Liselot-Glope Events

Hoi Vanessa,
Zaterdag heeft Thomas ons inderdaad de mooie en interessante plekjes van Delft laten zien. Daar waren we erg tevreden over.
Marion E.

Goedemorgen Vanessa,
Zo ver ik heb begrepen van de Amerikanen vonden ze de tour door Delft heel erg leuk en hebben ze genoten van de stad, nogmaals dank voor het organiseren van de tour en jullie flexibiliteit!
Marvin M.

Beste Vanessa Brussee,
Afgelopen vrijdag hadden wij een plezierige dag in Delft. De gids haalde ons op tijd op en de rondleiding viel in de smaak van het gezelschap. Dat gold ook voor de rondvaart.
Met vriendelijke groet,
Ben B.
Geachte mevrouw Brussée,
De reacties die ik ontving waren allemaal positief. De lunch was goed en de boottocht heeft hen ook goed bevallen. De kerk was een leermeester voor hen die de geschiedenis van de Oranjes niet kenden en dit waren er veel. Twee hadden er moeite mee met het lopen van hotel Hampshire naar de Markt. Ik dank u vriendelijk voor de geboden diensten.
Met vriendelijke groet.
Mike K.
Estec

Beste Vanessa,
Heel veel dank voor je leuke en informatieve speurtocht, voor bijna iedereen was dit een geweldige eerste kennismaking met jullie mooie stad.
Met vriendelijke groet,
Mr. Dr. B.H.A. van L.
Ministerie van Financien

Beste Vanessa,
Bedankt voor uw e-mail. Het middagmaal was zeer goed en onze groep heeft een mooie dag in Delft doorgebracht :-), waarvoor dank.
Met vriendelijke groeten en tot volgende keer,
Khadija N.
VOYAGES PIETERS REIZEN

Beste Vanessa,
Was helaas erg veel regen, maar de gids had een boeiend verhaal en hij kan het goed vertellen. Sommigen kregen het echter koud door de regen en dan vermindert de aandacht, maar dat kwam niet door de gids. Was geslaagd.
Groet,
Peter

Beste Vanessa,
Wij hebben erg genoten van het programma. Twee uur bleek voor de meesten van ons net genoeg tijd om een mooi kunstwerk te mozaïeken en de stadswandeling was zowel leuk als informatief. Bedankt voor het helpen organiseren.
Met vriendelijke groeten,
Sjoerd B.

Dag Vanessa,
We hebben een leuke informatieve rondleiding gehad. Een prettige sfeer en een relaxed tempo.
Hartelijk dank. Mvg,
Rutger

Hoi Vanessa,
Het was een groot succes en alleen maar positieve reacties. Hartelijk dank!
Groetjes Evelien

Dag Vanessa,
Erg mooie foto waarvoor heel erg bedankt. Ook bedankt voor je griezelverhalen: mijn kinderen waren enthousiast. En ik was zelf natuurlijk ook erg tevreden.
Luc

Hallo Vanessa,
We zijn goed tevreden over het verloop van vrijdag avond. Gids wist heel veel te vertellen over de geschiedenis van Delft, erg leuk. Alleen jammer van het weer, we hebben nog een tijdje staan schuilen. Even wel 2 dingen van aandacht over het eten: Na het hoofdgerecht wilde we met de gids meegaan, maar toen bleek dat we de drank nog af moesten rekenen. We hadden dus niet de huiswijn en een te duur biertje besteld. Dat had ik graag van te voren geweten. Na het dessert hebben we een discussie gehad met de bediening over de door ons bestelde koffie. Alle 4 de koffies hadden niks te maken met koffie, nog geen eens slappe thee. We hebben het 2 keer teruggestuurd maar de bediening bleef erbij dat het echt koffie was. We hebben ze uiteindelijk geaccepteerd maar grotendeels laten staan en zijn vertrokken. Ik hoop dat je hier iets aan hebt,
Groeten
Johan

Hoi Vanessa,
De wandeling is zeker naar wens geweest. De gids is een zeer enthousiast verteller en weet bijzonder veel over de stad en de geschiedenis. We hebben hem zelfs wat moeten afremmen gezien de tijd die we beschikbaar hadden, maar dat was geen probleem. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar! Bedankt voor de verzorging in ieder geval.
Groet,
Marcel

Hallo Vanessa,
De stadswandeling in Delft was helemaal naar wens erg leuk, bedankt hiervoor. Iedereen vond het erg interessant er werd goed en duidelijk engels gesproken en de interactie met de groep was goed echt top. Bedankt hiervoor!
Met vriendelijke groet, Mark van der V.

Hi Vanessa,

I would like to thank you for helping me with the boat trip and the guided tour of Delft. They were both exactly what I was looking for and were of great quality. We all enjoyed it a lot. The boat trip route was just great and 4 hours was about the right duration. My friends visiting from the USA and we who’ve lived in the NL for some time both enjoyed it all. The guide, was just amazing. Very knowledgeable and engaging. I would like to take him along to other cities if possible!
Thanks again,
Mithun

Good afternoon Mrs. Brussée,
It’s kind of you to inquire. We’ve enjoyed the tours very well!!! The visit to Royal Delft was not enjoyabel, – so many people, too big groups.
Mit freundlichen Grüßen
Hermann W.
Volkshochschule Osnabrücker Land

Dag Vanessa,
Wij hebben een geweldige rondleiding gehad o.l.v. Klaas.
Wat een enthousiaste man die veel te vertellen heeft!.
Hij belde zelfs op vrijdag nog op om te zeggen dat we ook via lijnbus de stad in konden. Super!
Delft is ons als geheel super bevallen, hotel, de mensen, alles top!.
Dank je wel!
Groeten Gerrie
Hi Vanessa,
Het was een hele leuke en informatieve stadswandeling.
Ontzettend bedankt voor de goede zorgen.
Groetjes Anita
Guten Morgen Frau Brussée,
ja, wir hatten einen wunderschönen Tag in Delft. Es war alles besten organisiert von Ihrem Büro. Die beiden Führer waren ausgezeichnet. Sie haben uns Ihre Stadt großartig erklärt. Alle Teilnehmer sind voll des Lobes. Bitte richten Sie Dick und Klaas nochmals unseren Dank für die hervorragende Führung aus. Das Programm war gut durchdacht. Alles lief reibungslos und ich werde Sie gern weiter empfehlen. Ihnen und Ihrem Team eine gute Zeit und viel Erfolg bei der Vermarktung.
Freundliche Grüße
Everhard M.
Vors. des Niederrheinischen Altertumsverein e.V., Xanten (NAVX)
Hallo Vanessa,
Ik vond de avond met de speurtocht zeer geslaagd. Ook heb ik van andere koorleden nog veel complimenten ontvangen voor de speurtocht bij ons uitje. Bedankt en tot ziens!
Hartelijke groet,
Cynthia

Hoi Vanessa,
We hebben een leuke avond gehad! De leuke locaties en het weer gingen dan ook goed samen. Wij waren erg tevreden over de opzet. Na het eerste drankje kwam de gids ons ophalen en na de rondleiding door naar het tweede restaurant. Het hele programma verliep bijzonder soepel en aangenaam. Het was na het eten in het tweede restaurant wel even zoeken naar locatie waar de bootjes op ons stonden te wachten. Misschien is dat nog een (zeer klein) puntje van aandacht.
Groet, David van der B.
Klaverblad Verzekeringen

Beste Vanessa,
We waren allemaal zeer te spreken over de gidsen: genoeg humor, hielden de aandacht goed vast en erg vriendelijk.
Hopelijk tot een volgende keer!
Met vriendelijke groet,
Aline M.-Amsterdam Study Center

Beste Vanessa,
Beide rondleiders waren goed ingevoerd in de geschiedenis van Van Marken. Ze konden niet ophouden om erover te vertellen. Zo nu en dan moesten we hen manen om een beetje op te schieten. Bij hen lag het accent vooral op de sociale geschiedenis, terwijl onze leden vooral geïnteresseerd zijn in  de architectuur en  de vormgeving. Het tweede deel, het nieuwe Agnetapark, had daardoor de grootste interesse van onze leden. De leden vonden het een prachtige wandeling!
Groet Irene van G.

Beste Vanessa,
Het was erg leuk. Dank je wel.
Met vriendelijke groet
Martin

Sehr geehrte Frau Brussée,
auf diesem Wege möchte ich auch im Namen meiner Freunde für die sehr gute Organisation der Führung bedanken. Der Dank gebührt insbesondere Ihrem Stadtführer Herrn Huizinga, der uns mit seinem enormen Fachwissen durch die Stadt mit all ihren Sehenswürdigkeiten geführt hat. Seine Art komplizierter Zusammenhänge verständlich darzustellen, war beeindruckend.
Grüßen Sie bitte Herrn Huizinga und noch einmal velen Dank
Ihr Dr. Peter K.

Hallo Vanessa,
We hebben genoten gisteren, was een dag met een zilveren randje zoals een van de dames opmerkte.De rondleiding was heerlijk ontspannend geen gejacht en gejaag. Een compliment voor Yvette. Na afloop hebben we iets gedronken en zijn we nog naar de Oude Kerk geweest, waar we ook nog mochten genieten van de prachtige tentoonstelling van Jackie Howard, die toevallig ook aanwezig was. Na wat gegeten te hebben op een terras in het zonnetje. Hebben we om 19.00 uur de trein gepakt. Bij de evaluatie met verantwoordelijken van de verschillende Zilveren Passer groepen eind deze maand zal ik deze uitstap en jouw organisatie zeker aanbevelen. Heel hartelijk dank ook aan Yvette!
Groeten Marie-José

Mooie verhalen over Delft. Leuke hofjes. Toppie
Gerda R.

Het was echt superleuk en interessant Vanessa.
Irma W.

Hele gezellige en interessante ronleiding gehad door de prachtige stad Delft Dankjewel Vanessa 😘
Wilma van W.

Ha Vanessa,
Wij hebben een heerlijke dag gehad. De boot was tegen een kano gevaren, vandaar dat hij niet op tijd bij ons was. Er kwam een andere boot met een aardige schipper. Het bedrijf had mij ook gebeld dat ze eraan kwamen. Ach en het weer was goed en we konden heerlijk naar de langs alle kramen passerende mensen kijken terwijl we in de zon zaten. Toen we eenmaal wisten dat de boot eraan kwam, ging het goed. De dag verliep gewoon goed en we hadden het goed getroffen met het heerlijke weer. We hebben een prachtige vaartocht gehad. De schipper nam grachten waar de grote rondvaartboot niet komt en onderweg hebben we de quiz gedaan. Leuke en leerzame quiz hoor. Daarna koffie en gebak waar de tafels al gereserveerd stonden voor ons. We kwamen daar wat later aan omdat we ook later waren gestart met de vaartocht. De ober dacht met ons mee door voor te stellen om de gids te bellen dat hij wat later kon komen maar van dat aanbod hebben we geen gebruik gemaakt. Op de afgesproken tijd sloot de gids zich bij ons aan. De wandeling met deze gids was hartstikke leuk. We hebben veel nieuwe dingen gehoord en gezien. Vervolgens een heerlijk Delfts biertje gedronken bij Moeke. Ook zij waren volledig op de hoogte en ook daar verliep het goed. Tot slot zijn we bij de Verbeelding gaan eten. Die had ik van te voren gereserveerd. Verliep ook goed, leuke obers en prima eten. Al met al hebben we een prima dag gehad waarop we nog regelmatig terug gaan kijken. Mijn vader kreeg nog de complimenten van de gids dat hij er zo goed uit zag, dus die was helemaal in zijn nopjes; zijn dag kon niet meer stuk. Dank je wel voor je goede zorgen en het regelen van te voren.
Hartelijke groet, Marjo L.
Hallo Vanessa,
De rondleiding in (en uit) de bootjes was zeer geslaagd, het wat een prachtige dag! Peter heeft ons rondgeleid en kon veel en interessant vertellen. Dat hij afwisselend in de bootjes nog iets extra kon vertellen beviel ons ook goed. Het was verder een hele gezellige dag, wie weet tot een volgende keer!
Groet, Susanne

Beste Vanessa,
Hierbij wil ik je even laten weten dat we alle vier de fiets/puzzeltocht erg leuk vonden. Dank daarvoor. En we hadden prima weer; zon zon en zon. Hartelijke groeten en goed weekend,
Annemarie

Hello, Vanessa…
This is a tardy, but no less sincere thanks for the wonderful tour on May 24. It gave us such a great understanding of Delft.
Paul & Andrea

Het was n top rondleiding !!Vanessa bedankt !!
Elma K.

Was helemaal top!
Suzanne van Z.

We vonden het Superleuk, dank je wel!
Babette J.

Hoi Vanessa
Het was een zeer geslaagde dag, alles perfect geregeld en ook het zonnetje werkte lekker mee. Bedankt voor alles en wie weet tot een andere keer.
John & Alice

Was allemaal prima geregeld Vanessa.
Mark van D., Politie Delft

Hoi Vanessa
Nogmaals bedankt voor de leuke informatieve rondleiding door Delft .
Met vr Gr Paul H.

Ja, het was leuk ! En gelukkig bleef het ook droog.
Roos H.

Ha Vanessa,
Ze waren heel tevreden! Dank je wel weer.
Groetjes,
Marieke, Atelier Zeven

Hi Vanessa,
We hebben het heerlijk gehad. De rondleiding was geweldig. Leuke man, die enthousiast het verhaal deed en de kinderen hebben enorm veel gezien en geleerd. De rondvaart was ook erg leuk, ook de Porceleine fles was erg interessant.
Dank je wel,
Hanneke van Z.

Goedemorgen Vanessa,
De groep was zeer tevreden en heeft genoten van de wandeling in Delft. Gelukkig zat het weer ook mee. Zij hadden alleen een opmerking over de parkeer-busplaats, het schijnt dat er werkzaamheden waren sinds april 2018? In ieder geval bedankt en hopelijk tot een volgende keer.
Groetjes, Marianne.
Valkering Incoming & Cruises B.V.

Goede middag Vanessa
Als is perfect verlopen.
De kennis van de gids over Delft en Vermeer was uitstekend.
Iedereen heeft ervan genoten.
René N., WDR Travel België

Goedemorgen Vanessa
Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. Nogmaals hartelijk dank voor de goede organisatie van onze mooie dag in Delft.
Groeten Betty

Goedendag,
Ja hoor we hebben genoten van een mooie dag. De tuk tuk tour was leuk en ook de rondvaart is goed verlopen. We hadden er prachtig weer bij.  Bedankt voor de organisatie!
Vr. gr. Jacoba P.

Dank je wel, Vanessa! Wij vonden het ook heel leuk. De fotoshoot was heel leuk! We vonden Delft zo leuk dat we er zeker nog een keer terugkomen. En ik wie weet wel met ons hele bedrijf!
Gr. Ellen

Dag Vanessa,
Het was erg leuk, Miranda heeft een uitstekende rondleiding verzorgd en kon goed de sfeer in de groep aanvoelen. Daarnaast was het prima weer, dus alle ingrediënten waren aanwezig voor een geslaagde middag! Nogmaals bedankt voor de prima organisatie en doe Miranda nog maar de groeten!
Groeten,
Peter van S.

Hi Vanessa,
Het was heel erg leuk en leerzaam. Een groot compliment aan Douwe want hij deed het heel goed. Iedereen in de groep was heel positief!
Met vriendelijke groeten,
Marco

Goedemiddag Vanessa,
Gisterenmiddag hebben we met ons vieren een fantastische stadswandeling in Delft mogen beleven! Wat een geweldige kennis heeft Klaas! En wat heeft hij een deel daarvan op heel plezierige wijze met ons gedeeld. Hij geeft nog steeds een prachtige invulling aan zijn oorspronkelijke vakgebied geschiedenis. En wat is er veel over Delft te vertellen. Je blijft van het begin tot het einde geboeid naar hem luisteren! En je gaat Delft steeds meer bewonderen. De ruim 2,5 uren die wij met hem waren, waren veeeeeel te kort! Ha ha. 2 van ons zijn 33 jaren geleden in het mooie Delft getrouwd, maar met de kennis van gisteren is onze positieve herinnering aan deze bijzondere stad nog specialer geworden! Hartelijk dank daarvoor!
Groeten van Ingrid, Brenda, Patty en Bert

Fantastisch!
Bijzonder leuke gids!
Veel dank,
Mariana R., Gymnasium Sorghvliet

Beste Vanessa,
Het was uitstekend, de hele groep vond het allemaal zeer interessant en de gids heeft het uitstekend gedaan, goede verhalen in de juiste toon en meedenken met de groep en niet zijn eigen verhaaltje doen. Ook is hij iets langer doorgegaan, zonder dat er om gevraagd werd. Een fijne man met ervaring en plezierig in de omgang is de algehele indruk. Bedankt voor de belangstelling en succes met jouw bedrijf.
Met vriendelijke groet,
Bert en Lenie M.

Ze hebben het een geweldige rondvaart gevonden er werd veel info verstrekt en ze hadden natuurlijk mooie weer. Bedankt voor alles en hopelijk tot een volgende keer.
Groetjes Jacolien

Dag mevrouw Brussee,
korte weergave van gisteren: familietreffen in Delft. Groot succes. Hoogtepunten: bibliotheek en aula TU, station Delft, Remonstrantse kerk. En het weer hield zich goed. De TukTuk ging, al improviserend hier en daar, ook heel goed. Alleen in- en uitstappen voor een wat ouder persoon met iets strammere botten (zoals ik), was niet het gemakkelijkst. Ook het uitzicht is met de plastic regenschermen wat beperkt. Werd goed gemaakt door de vriendelijkheid van Lex Balm. Eten in het Stadskoffyhuis perfect. En het diner in de Waag was verrassend goed en de hoge prijs best waard. Dus: totale conclusie; dankbaar en verrassend interessant en goed. Nogmaals dank voor uw hulp!
met vriendelijke groeten
niek van o.

Vanessa ,
Leuk uitje. Mooie stad.  Gaan we nog eens weer heen.
Bedankt.  Goed geregeld.
Groetjes  fam. De jonge

The group thoroughly enjoyed their tour despite the cold…Thank you for making their stay in the Netherlands so enjoyable! Thank you Vanessa! Pleasure working with you.
Claire B., Thinking Museum

Hoi Vanessa,
Sorry voor late reactie, maar natuurlijk na zo’n leuke middag moet er ook weer hard gewerkt worden ;-). Middag was geslaagd, hadden een hele leuke gids!! Grappig he? Dat we elkaar zagen…ik wist het niet, maar dacht wel al zoiets…je had een behoorlijke groep! Bedankt voor de organisatie.
Groeten en alvast een goed weekend!
Yvonne P., Eneco

Beste Vanessa!
De rondleiding, hij heeft het super gedaan, onze complimenten. Bedankt als ik weer zoiets heb kom ik zeker bij jullie terug! Het enthousiasme spatte er vanaf!
Groeten Annabel

Hoi hoi,
We hebben enorm genoten! Wat kan Sylvia mooi vertellen.
Dank je wel!
Gr Judith

Although I wasn’t there, I have heard from the parents that you were one excellent tour guide, the best city tour guide they ever had. Not sure what magic trick you used 🙂 but thanks for providing them with a great experience!
Sevy, Feyenoord Rotterdam N.V.

Hoi Vanessa,
Het was prima, ondanks het koude weer. De gids was goed geïnformeerd.
Groeten, Kees P.

Hoi Vanessa,
De rondleiding ging prima! Geen regen, erg fijn. De gids was een prater (positief bedoeld). We zijn de tijd over gegaan die ik had gereserveerd, maar ik vond het interessant en boeiend. Vooral veel geleerd over de herkomst van uitdrukkingen. De leerlingen waren aan het eind wat afgedraaid, maar ik kreeg de indruk dat ze er zeker iets van hebben opgestoken. Ik ben benieuwd hoe ze de rondleiding in hun praktijkwerk gaan verwerken. Ze moeten namelijk de bestickering van een tram ontwerpen. Het was erg fijn om nog even stil te staan bij een kunstwerk van Hugo Kaagman. Die komt terug in de theorie, en nu hebben ze er een stukje van mee gemaakt. Prettig dat dat ingepast kon worden.
groetjes, Maaike W.
Veurs Lyceum

Vanessa – thanks hugely for sorting, we had great fun. I’ll give you a shout for similar if we do this next time!
Dr Robin H.
University College London

Beste Vanessa,
We zouden je nog graag willen bedanken voor de erg leuke middag. Sorry voor de mensen die steeds erbij kwamen! Je ving het erg goed op. We zullen je aanbevelen bij onze vrienden! Nogmaals veel dank!
Wilma, Frederik, Tom en Julia K.
Beste Vanessa,
Nogmaals hartelijk bedankt. Mijn wandelmaten (en ik uiteraard ook) hebben van je rondleidingen genoten! Zeer deskundig en zeer kordaat. Was allemaal buitengewoon plezierig. Fijne ontvangsten in De Waag, Locus Publicus en Het Walletje. Allemaal top.
Boy B.

Hoi Vanessa,
Afgelopen zaterdag hebben wij de stadwandeling gelopen met de gids Sylvia. Zij heeft ons goed geïnformeerd over een hoop historische plekken in Delft. Erg leuk!

Sylvia W.

Het was een hele leuke rondleiding en zeker voor herhaling vatbaar.
Met hartelijke groet,
Maureen Jonkman

Vanessa,

het was helemaal geweldig. Iedereen was verrast door de interessante verhalen over de geschiedenis van Willem van Oranje en Nederland, en over de verhalen over Delft. En een geweldige gids. Kortom het was super geslaagd.
Bedankt dus,
Mvg Ad van M.
BM Roses

Beste Vanessa,
Er wordt nog steeds flink gewhatsapp’d over hoe leuk het allemaal was afgelopen zaterdag. Nogmaals dank voor de interessante rondleiding.
Groet, Sjoukje

Het was tof! Leuke gids, leuke verhalen, enthousiast. Wel koud, maar nadat we klaar waren hebben we heerlijk opgewarmd bij De Centrale.
HARTelijke groet, Arabella G.

Goedemorgen Vanessa,
Voor jullie ook de allerbeste wensen en een goede gezondheid. Alles is super verlopen afgelopen zaterdag. We zaten heerlijk warm in de tuk tuks, ook aardige chauffeurs. De gids was heel bekwaam, nam zijn taak serieus, We hebben er veel van opgestoken, zeer leerzaam. Op advies van de gids in “ de waag” gegeten, wat heerlijk was en een heel gezellig eetcafé. Kortom; we hebben Delft in ons hart gesloten. Dank je wel voor het organiseren, super gedaan. Misschien tot ziens.

Groetjes, Marja van A.

Ha Vanessa,
De gids wilde die 1 1/2 uur best volmaken maar iedereen was zo verkleumd dat ik er 5 kwartier van gemaakt heb. We komen graag in het voorjaar nog eens terug. We vonden Delft prachtig en het smaakt naar meer. Dankje voor alle informatie en bemiddeling Vanessa en wellicht tot ziens.

hartelijke groet,
Millie G.
Dag Vanessa,
Wij hebben met onze familie een onvergetelijke middag gehad. De gids vertelde mooie verhalen. De kinderen begonnen het wat koud te krijgen zodat we iets eerder dan gepland een cafe hebben opgezocht. Daar kon de gids nog verder vertellen. Gelukkig hadden we sleetjes bij ons waardoor de wandeling nog leuker werd. De sneeuw maakte het helemaal compleet. Ik denk dat we in de zomer nog eens een wandeling doen. Bedankt voor de organisatie.
Groeten, Anja R.

Goedemorgen,
Het was een geweldige dag. De proeverij was ook erg leuk al met al heel gezellig en leerzaam ! Wie weet tot nog eens 🙂
Grt. Frans Lucas B.

Hallo Vanessa,
We hebben een leuke en leerzame rondleiding en rondvaart gehad! Gelukkig was het droog weer. Kortom het was een zeer geslaagd bedrijfsuitje waarvoor onze dank!
Met vriendelijke groet, Henk P.

Beste Vanessa,
Afgelopen zaterdag 18 november hebben wij een privé rondwandeling gehad van 1.5 uur door Delft. Wij waren met een groep van 15 familie en vrienden.  Iedereen was zeer enthousiast tijdens de wandeling maar ook na afloop. Het is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Wij willen ook nog de gids bedanken voor de wijze waarop het ons door Delft geleid heeft. Met zijn prachtige verhalen. Dank!!
Vriendelijke groet Wil N.

Dag Vanessa,
Het was heel erg leuk. Goede gids. Voor mijn moeder van 83 en mijn gehandicapte neefje was het instappen lastig, maar uiteindelijk ging het goed. Groeten, Jeroen T.

Hoi Vanessa,
Het was helemaal top. We hebben genoten van de rondleiding door onze gids, Miranda. Wat een lieve vrouw, echt waar…ze heeft veel verteld over Delft…en….ze heeft ons op tijd bij de rondvaart afgeleverd. We hebben genoten…..
Groetjes, Natalie

Beste Vanessa,
We hebben zeker genoten al zat het weer niet helemaal mee. Zelfs van de kinderen had hij de aandacht. Leuk dat hij voor het museum van Vermeer even stil stond. Heel interactief was het ook en leuk al die spreuken tussendoor zoals “iemand aan de kaak stellen” stinkend rijk” etc. In een korte tijd een leuke indruk gekregen over een heel klein gedeelte van Delft. Door het weer waren we, vooral de dames, verkleumd en zijn we iets eerder gestopt… we hadden het zo koud. Nogmaals dank je wel en ik zal in mijn omgeving jouw naam bekend maken wanneer iemand een gids zoekt of iets leuks zoekt om te doen in Delft!
Hartelijke groet,
Babette

Goedemiddag Vanessa,
Sorry voor de late reactie! Het was super leuk, we hebben echt genoten. De kennis die de gids overbracht was heel interessant, leuk om de geschiedenis van Nederland en Delft weer op het netvlies te hebben!
Met vriendelijke groet,
Anne Marthe – Rotterdam Airport

Hallo Vanessa,
De wandeling was prima verlopen. We hebben er van genoten! De tolk en de gids deden het prima. Voor één van ons, een iets oudere dame, was het wel stevig lopen, zij raakte soms flink achterop. Maar de gids pakte dat heel goed op met enige humor.
Dank je wel, Vanessa voor de organisatie!
Groet,
Frank V.
Goedemiddag mevrouw Brussee,
de rondleiding met Klaas was rondweg fantastisch, we waren allemaal meer dan tevreden! De uitleg op Duits ging uitstekend en Klaas wist zijn grondige kennis heel goed over te brengen. We zijn echte fans van Delft geworden. Nog eens hartelijk bedankt en vriendelijke groet, ook uit naam van de hele groep.
Ronald H.

Hoi Vanessa,
Het was helemaal top. De gids heeft het uitstekend gedaan. En volgens mij was hij ook wel enthousiast over hoe wij als groep waren.
Echt zeeeeer tevreden. Misschien het leukste compliment dat ik kreeg ’s avonds: volgend jaar gaan we weliswaar naar een andere stad, maar dan vragen we toch de gids weer om de rondleiding te doen, want daar kan ie vast ook een mooi verhaal over vertellen.
Groet Ruud

Goede morgen Vanessa,
Het was een fantastische dag! De gasten hebben met veel plezier de geheimen van Delft rondleiding ondergaan. Niemand heeft geleden onder het natte weer, de gidsen hielden de sfeer en de moed er goed in. Heel veel dank mede namens Koos voor het maken van de leuke route. Het was een groot succes.
Met vriendelijke groet, Aad B.

Hoi Vanessa,
Nogmaals dank voor je hulp bij de organisatie en top begeleiding van onze steptocht!!
Voor jou ter info: we kwamen om 17uur aan bij de kerk en ons werd verteld dat we eigenlijk niet meer naar boven mochten. De kerk zelf is nog wel tot 18u open, maar de toren blijkbaar niet. Zover ik begreep mag je tot 17uur naar boven en heb je dan nog maximaal een half uur de tijd om de toren te beklimmen en van het uitzicht te genieten. ….Uiteindelijk mochten we nog wel naar boven en hebben genoten van het prachtige uitzicht.
Groetjes, Tineke

Goede middag,
Wij hebben een leuke rondleiding gehad. Het heeft wetenswaardigheden  toegevoegd aan hetgeen we zelf al wisten van Delft. Dank hiervoor.
Vriendelijke groet,
M. van E.

Beste Vanessa,
Dank voor de goede gidsen die je ons zaterdag hebt bezorgd! De gidsen hebben veel en leuk verteld over (met name) de Oude en Nieuwe Kerk in Delft. Dat heb ik van verschillende kanten na de wandeling gehoord. Mede daardoor is onze familiereünie afgelopen zaterdag – ondanks het slechte weer – heel gezellig verlopen.Waarom ik nu schrijf, is dat we zo dom zijn geweest niet ter plaatse een fooi te geven. We hadden gewoon geen cash geld bij ons! Is het bezwaarlijk om hun banknummers te geven zodat wij die fooi alsnog aan hen over kunnen maken? Beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen..
Met vriendelijke groet,
Wies van V.
Leiderdorp

Hallo Vanessa,
De fietsrondleiding in Delft was erg geslaagd met Peter. Wij hebben er van genoten. De fiets huur liep ook heel soepel. Het was prima voor elkaar!
Hartelijke groet,
Hennita S.

Hi Vanessa
Ik heb begrepen dat ze het harstikke leuk hebben gehad en dat de gids een succes was 🙂 Dank voor het navragen.
Kind regards, Martine E.
DSM Food Specialties B.V.

Hallo Vanessa,
De rondleiding was erg leuk. Jan kan het goed vertellen en mijn collega’s waren heel enthousiast. Dat ruime uur was zeker niet genoeg.
Groet, Saskia

Dag Vanessa,
De familiedag is prima verlopen en iedereen heeft het erg goed naar zijn of haar zin gehad. Delft heeft iedereen in positieve zin verrast. De gids wist iedereen te boeien met zijn kennis. Alles was goed geregeld. Alleen de boottocht naar de Porceleyne Fles duurde veel langer dan gepland (1 uur i.p.v. 15 minuten) Op zich had dit geen gevolgen voor het verdere verloop van het programma omdat er voor de lunch bij de Porceleyne Fles 1,5 uur was uitgetrokken; Hier hadden we nu 45 minuten voor. Nogmaals hartelijk dank voor de organisatie.
M.v.g.  Peter Z.

Vanessa
Wat een mooie stad is Delft. Vele mooie en gezellige plaatsen gezien. Een hele leuke stadswandeling en rondvaart gehad met leuke enthousiaste gidsen . Kortom een hele gezellige dag Delft
groeten Carla.

Hi Vanessa
Het was top
Perfecte chauffeur
Schoonouders geheel blij om Delft zo weer te zien
Bedankt
Met vriendelijke groet,
Hein van den B.

Hallo Vanessa,
We hebben een hele leuke dag gehad, ondanks de regen. Peter, onze gids, heeft ons op een prettige informatieve manier goed rondgeleid. Hij was heel duidelijk in zijn verhaal. Hij was keurig op tijd bij het startpunt en aan het einde zijn we keurig op tijd afgezet bij ’t Postkantoor. Dit was een superleuk adres voor onze lunch. Het was fijn dat de rondvaartboot overdekt was, maar helaas hadden we iets minder zicht naar buiten door de regen.  Al met al een geslaagde dag, mede dankzij Via Vanessa.

Met vriendelijke groet,
Rinske van der E. en familie

Goedemorgen Vanessa!
We hebben genoten van de verhalen van de gids. Weer bedankt voor de goede service. Als ik in de toekomst een gids nodig heb, dan zal ik wederom contact met jou opnemen.
Vriendelijke groet, Ana

Beste Vanessa,
Hartelijk voor het regelen van de rondleiding. Er was voldoende belangstelling, er waren circa 15 deelnemers en Ria heeft er een zeer interessante wandeling van gemaakt. Kortom, alles naar wens verlopen.
Met vriendelijke groet,
Robert G.

Dag Vanessa
We vonden het allemaal geweldig. De gids Peter was zeer enthousiast en duidelijk. We hebben ’n heerlijk wknd. gehad. De afsluiting bij de fles was ook erg geslaagd. Dank je wel!!!
Groet Richard

Hoi Vanessa,
We hebben genoten van de gezellige middag/avond! Nog heel erg bedankt voor het verzorgen gezellige uitje.
Sonja B.

Beste Vanessa,
Onze uitstap was een groooooot succes, mede dank zij jou! Alles was tot in de puntjesgeregeld! De Porceleyne fles was echt de moeite, de koffietafel was zeer lekker en de gidsen waren echt geweldig: zo enthousiast! Mijn groep (11 personen) had Jelly en we hebben genoten van de Nieuwe Kerk en wandeling. Mijn man ging met de grote groep naar de tunnel en dat is wat uitgelopen omdat ze de tijd wat uit het oog verloren waren en enkel nog een korte wandeling hebben gemaakt met een zeer boeiende gids vonden ze. De fotoshoot was top!! Wat hebben ze genoten en die vrouwen van de winkel deden het zooo goed! Nadien een massa volk dat ons stond te bewonderen bij de groepsfoto! Afsluiter in De Waag: voortreffelijk diner, echt lekker. We waren rond middernacht terug in Retie, zeer vermoeid maar zeer voldaan!
Groetjes,  Leen & Herman

Goedemiddag,
Ja, we hadden echt pech .. niet normaal. Maar wat we hebben gezien smaakte naar meer. Volgende keer toch maar met overnachting en auto hahaha. Bedankt voor flexibele en leuke rondleiding van Jelly! Tot de volgende keer!
Groeten Ellen

Hoi Vanessa,
Namens alle deelnemers vandaag aan de Heemreis naar Delft, dank aan de gidsen. Alleen maar positieve geluiden van een zeer geslaagde dag in Delft. Dank voor je goede zorgen.
Met vriendelijke groet,
John G. en Jan W.
namens Heemkundevereniging Amalia van Solms.

Hoi Vanessa,
Nogmaals dank voor het regelen en de aangename  fietstocht.  Ik heb louter positieve reacties gehoord van mijn collega’s. Vooral de deskundigheid van de gids van de Vermeerwandeltocht werd zeer gewaardeerd.
Groet, Hans W.

Dag Vanessa,
We zijn weer terug van een heerlijk dagje Delft. Het was een gezellige, leerzame en gelukkig droge dag.
Hospice Apeldoorn

Beste Vanessa,
Onze reis was, dank zij uw diensten, een succes.  Iedereen was het erover eens dat het een geslaagde dag in Delft is geweest.  Want de gidsen waren niet alleen zeer goed op de hoogte, ik ben met Klaas gegaan, maar ook zeer behulpzaam om alles tot een goed einde te brengen.  De mensen waren er vol lof over.  Ook over de andere gids niets dan lovende woorden door de mensen van zijn groep.

Met deze neem ik dan ook afscheid van u, maar ik zal zeker niet nalaten om, als er interesse is van andere verenigingen, reclame voor uw kantoor te maken.
Met een welgemeende dank voor de goede organisatie,
Het bestuur van de Gasthofstappers

Hi Vanessa, heel hartelijk dank voor de mooie en leerzame tocht: dit is wat ik van de lopers gehoord heb. Ze hebben de historische cultuur van Delft gesnoven en genoten van de gids. Helaas kon ik niet mee, ik had andere verplichtingen. Ik kom met mijn gezin nog wandelen.
Groetjes,
Shirin

Hallo Vanessa,

Ja, het was een groot succes. Mijn ouders waren zeer opgetogen over deze manier van de stad bezichtigen. (Ze bleken zich van te voren zelfs al een beetje zorgen gemaakt te hebben of het -met name voor mijn moeder- niet te belastend zou zijn…) Wel had ik de indruk dat wij de bestuurder van de TukTuk (Sebastiaan) een beetje overvielen met een lijstje, waarop ook diverse adressen in woonwijken voorkwamen, die normaal natuurlijk nooit worden aangedaan voor een toeristisch rondje, maar gezamenlijk (en met Google-maps op een telefoon) is het allemaal prima gelukt. Wellicht had ik dat lijstje beter even van te voren opgestuurd.
Nogmaals met dank, ook namens de rest van het gezin, Eric

Goedemorgen Vanessa,
Bedankt voor de leuke foto! We hebben allemaal genoten van ons uitje Delft. De reacties op jouw rondleiding waren allemaal enthousiast en voor sommigen van ons had de wandeling nog wel wat langer mogen duren. Ik heb ook al van een aantal collega’s gehoord dat ze zeker nog een keer terug gaan naar Delft. Tijdens de rondvaart met een enthousiaste student/stuurman/gids hebben we ook nog wat dingen over Delft geleerd. Daarna is een aantal van ons nog naar de Oude Kerk gegaan en hebben we allemaal op eigen gelegenheid (in kleine groepjes) de binnenstad van Delft nog wat verder verkend. Bij terugkomst in Utrecht alleen maar enthousiaste reacties kregen op het leuke uitje en vooral de aardige gids!
Vriendelijke groeten, fijn weekend alvast en misschien tot…
Ted Smeding en Rudi de B. (UMC Utrecht)

Goedemiddag mevrouw Brussée, Ons dagje uit is zeer goed verlopen! Toen we om 11.00 u op de boot zijn gestapt, voor een rondvaart en een bezoek aan de Porseleyne Fles, zijn we gastvrij ontvangen door de schipper en gids(schipper met de terugvaart).Leuke spontane studenten met kennis van zaken. De Porseleyne Fles gaf een goede indruk hoe het Delfsblauw wordt vervaardigd, interessante audiotour. We zijn op tijd opgehaald voor de uitstekende lunch bij Willem van Oranje. De stadsgids kwam ons om 15.30u ophalen en hij heeft ons een indrukwekkende rondleiding gegeven in de nieuwe- en oude kerk en alles wat daar tussen inlag. Om ongeveer 17.20 u namen we afscheid en zijn wij de markt opgegaan om een glaasje te drinken en daarna naar de griek “de Olijf”, uitstekend restaurant, hebben we ons dagje Delft afgesloten. Om 22.00 u zijn we, voldaan en tevreden, weer richting Eindhoven gegaan. Het was een top dag!

Dank u wel,
Met vriendelijke groeten,
Wim van R.
Hallo Vanessa,
Het was zeer geslaagd afgelopen zaterdag in Delft, de rondleiding was heel leuk en interessant. Het weer zat gelukkig mee, en de complimenten aan Douwe die het goed kon vertellen en ons naar de mooie plekken in Delft leidde…
Bedankt, groet Peter.

Hallo Vanessa,
Helaas was ik er zelf niet bij. Op het laatste moment is er in mijn plaats een andere collega meegegaan. Ze hebben me laten weten dat ze de tour in combinatie met de drankjes erg leuk vonden.
Met vriendelijke groet,
Jeroen

Bonjour Vanessa,
Un grand merci pour cette très belle visite de votre ville, le guide était passionné par sa cille et passionnant à écouter.
Dominique R.

Trip met de Canal Hopper verliep prima, dank!! Jan P.

Beste Vanessa,
Ik heb een ontzettend mooie Verjaardags avond gehad. Hartelijk dank daarvoor! Speciale dank voor Peter, die zo ontzettend veel over de stad kon vertellen, dit op een hele leuke manier kon vertellen en op elke vraag wel een antwoord had. En daarnaast ook grote dank voor zijn flexibiliteit ivm misberekening/uitloop van een restaurant. Ik vond deze Dinnerwandeling echt een aanrader!
Groetjes Maïka
Beste Vanessa,
De diner-stadswandeling was een groot succes! Het eten werd door de (toch kritische) deelnemers als prima ervaren. En Peter wist zijn enthousiasme uitstekend over te brengen. In combinatie met het goede weer was de afsluiting op de Beestenmarkt erg aangenaam!
Hartelijke groet, Emiel
Vanessa,
Bedankt voor de correcte samenwerking en hulp bij ons verblijf in Delft. Ons gezelschap heeft zich geen moment verveeld, de niet actieve momenten hebben we opgevuld met een terras bezoekje. Het binnen varen van buiten de oude stad als verkenning was een topper (onze gasten hadden geen idee over Delft). De stadswandeling en kerken (met gids) was een vervolmaking en zo wist iedereen waar ze aan toe waren. De fietstocht (met de nodige tussenstops) naar natuurgebied ‘Delftse Hout’ was erg plezant (we hebben er zelfs een naaktstrand ontdekt). De Botanische tuin is echter een beetje tegen gevallen, maar Royal Delft is zeker het bezoeken waard. De bowling (spannend) en steengrill (zeker voldoende) waren ook een succes. Alles samen gevat het was een super weekend, en zal als ik iemand ken die Delft als bestemming heeft uw bureau aanbevelen.
Nogmaals bedankt voor de samenwerking,
Godfried N.

Hi Vanessa, 

Wij hebben een heerlijke dag gehad! De rondleiding was hartstikke leuk! Mijn oudste dochter van 7 werd er ook helemaal enthousiast van. Vooral doordat de gids zo mooi kon vertellen, haar daar goed bij betrok en haar serieus nam. De volwassenen hebben overigens ook genoten van de gids en zijn verhalen. Fijn om zo’n ontspannende manier nieuwe dingen te ontdekken. Wij hadden wat variatie in de groep en wat uitgesproken mensen erin zitten en daar ging de gids heel goed mee om. We hebben lol gehad. Hij was een TOP gids! Dank jullie wel voor jullie bijdrage aan een mooie verjaardag voor mijn moeder!
Groeten, Ellen

Hoi Vanessa,
De rit was geslaagd en iedereen heeft genoten. Ik had de gidsen/chauffeurs even op het verkeerde been gezet door te zeggen dat ik wilde dat de tuk tuks bij elkaar moesten blijven. Daardoor waren ze wat van slag en dat waren ze duidelijk niet gewend. Op de een of andere manier had ik het uitje zo in mijn hoofd bedacht. Maar na minuut of 20 merkte ik (de anderen niet) dat het totaal niet liep. Iedere gids heeft blijkbaar zo zijn of haar route en verhaal ! Dus toen opgesplitst en dat was leuk. Iedereen was positief over gids. Ik zat in een tuk tuk met oudjes maar ook kindjes van 1 en 3. De gids (naam even vergeten, maar heel lange jonge jongen) was super flexibel, deed leuk verhaal, sprong in op vragen of gesprekjes die hij opving. Ook toen 1 kind even ging bleren ging hij goed door! Dus ik zal jullie zeker aanbevelen. Heel hartelijk dank.
Groetjes, marion (tuk tuk rit met gids)

Hallo Vanessa
Van beiden erg genoten! Mooie stad. Komen zeker nog een keer terug. Leuk altijd om met een gids mee te mogen. Om zo over de stad te leren. Het eten was een belevenis. Zeker voor mijn kinderen. Hebben veel lol gehad en wij ook trouwens. Bedankt voor alles.
Groetjes Gaby
Het is zeer goed gegaan. Prachtig weer. De toer was leuk , de twee gidsen waren top. Een uur was al te kort.
Peter N. (tuk tuk rit met gidsen)

Goede middag Vanessa,
Ook wij hebben het naar ons zin gehad , leuk om bij collega’s achter de schermen te mogen kijken en daar ook nog wat van op te steken. Jullie bijdrage aan deze middag maakte het compleet. Mijn groep was in ieder geval tevreden over een enthousiaste Sjoerd die leuke weetjes bracht en de geschiedenis van Delft goed wist over te brengen. Heb van de andere groepen ook geen enkele wanklank gehoord. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage.!!

Met vriendelijke groet, Rina van van H., Bakkers Zuid-Nederland

Ha Vanessa,
de rondleiding is prima gegaan, de dames waren erg enthousiast, Klaas Huizinga is een geboren verteller!
Hartelijke groet,
Carin

Beste Vanessa,
Op 9/05 heb  ik samen met de andere dames kunnen genieten van een zeer interessante  rondleiding. De overige groepen waren ook zeer enthousiast over hun gidsbeurt. Op zondag 9/07 kom ik met een groepje van een 10 personen naar Delft. Graag zou ik dan terug willen genieten van een rondleiding met u. Is dat mogelijk ? Ik hoor het graag dan kan ik aan de planning beginnen.
Vriendelijke groeten,
Liljan

Beste Vanessa, onze Stadswandeling was een succes. Als student jn de stad, kijk je dus niet omhoog voor de gevels, en was je niet druk bezig met de historie van Delft. De koffie en de taartjes bij Leonidas waren heerlijk. En met moederdag was het gezellig in de stad. En Jelly wist ontzettend veel van de geschiedenis. Dank je wel.
 Met vriendelijke groeten,
 Igle B.

Hallo Vanessa,
We hebben een geweldige middag/avond gehad en Elly heeft genoten van onze surpriseparty. Tot in de late uurtjes in Delft gebleven waar diverse Ierse bandjes optraden. Namens ons vriendenclubje hartelijk dank voor de uitstekende verzorging en leuke stadswandeling.
Gr Marijke de V.

Hi
Ja was leuk. Gids sprak goed Spaans. Broodjes op de boot goed geregeld. Workshop was leuk. Ik dacht alleen dat deze 1,5 uur zou duren.

Vriendelijke groet,
Leny Z.

Dag Vanessa,
Ja het was zeker een gezellige avond. Peter had een hoop te vertellen. En we hebben weer een aantal nieuwe dingen gehoord en geleerd over de stad. Nogmaals bedankt dat het op zo korte termijn kon.
Groeten Lous

Hallo Vanessa,
Wij hebben met onze club een zeer prettige dag gehad in je prachtige stad. Jij had alles prima geregeld. De koffie, de rondleiding en de lunch, alles was piekfijn in orde. De gidsen hebben beiden een interessante rondleiding verzorgd. Beide groepen waren erg tevreden over de enthousiaste en goed gedocumenteerde gidsen. Chapeau. Een aantal van ons zal in de toekomst nog een keer Delft komen bezoeken. Na een geslaagd diner in de Euromast waren wij rond 10.30 uur weer terug in Zierikzee. Jouw inspanning heeft ervoor gezorgd dat wij een fijne dag in Delft hebben doorgebracht. Hartelijk dank.
Met vriendelijke groet,
Nas H., kegelclub “De plankhouders” uit Zierikzee.  

Hallo Vanessa,
De dag was prima. Wij stonden in de oude kerk ipv de nieuwe (onze fout) voor de tour maar dat was snel verholpen met het nummer van Miranda dat je doorgestuurd had. De tour met haar was interessant en zowel onze Oostenrijkse gast als mijn vrouw Renata en ik vonden het erg leuk. Het stuk bij Porceleine was voorzover ik begreep ook prima dus al met al een leuke dag!

Bedankt,
Edsard V.

Een hele leuke dag gehad in Delft. Als eerst een leuke fotoshoot inclusief sjaaltjes, hoedjes en tulpen bij something extra, daarna een leuke boottocht met de canal hopper en tenslotte een heerlijke high tea bij Leonidas. Georganiseerd door Vanessa.  Ze denkt met je mee, duidelijke communicatie en zorgt ervoor dat je een zorgeloze leuke dag hebt in het mooie Delft. Na het uitje vroeg ze het wij het hebben ervaren, erg netjes! Kortom: zeker aan te raden!

Marit de J.

Goedemorgen Vanessa,
Excuus voor de late reactie. De rondleiding was erg leuk. Zelf ik als Delftenaar heb weer nieuwe dingen gehoord en gezien.
Met vriendelijke groet,
Carolien W.

Hallo Vanessa,
We hadden een heel mooi, maar te kort verblijf in Delft. Het weer heeft daar een goede bijdrage aan geleverd! Maar ook de gids, die veel over de geschiedenis van deze mooie plaats aan ons doorgaf. Voor mij uiteraard wel het een en ander bekend, maar voor de mensen met een andere nationaliteit, een goede les! Douwe is een prettige persoon, die enthousiast de verhalen (sommige enigszins luguber…) naar ons communiceerde. Een persoonlijke tip is om binnen dit uur iets meer te gaan wandelen, maar soms is het met zo’n groep wel moeilijk om bij elkaar te blijven en niet te veel tijd te verliezen. Ik heb niet iedereen na de rondleiding gesproken, maar had de indruk dat (bijna) iedereen aandachtig luisterde wat Douwe ons vertelde en genoten heeft van dit bezoek. Bedankt voor jullie bijdrage aan een mooi verblijf in Delft!
Met vriendelijke groet,
Ruud

Beste Vanessa,
De rondleiding was gezellig. Ik was voorbereid op een lange wandeling, maar een ruim rondje over de markt en iets daarbuiten was al voldoende voor 1,5 uur. Qua lopen viel het dus erg mee. De gids had een interessant verhaal, al was er wat afleiding door de grootte van de groep en door overige mensen op de markt. Maar dat was eigenlijk meer gezellig dan vervelend. Uiteindelijk zijn wij keurig op tijd afgezet bij het eindpunt.  Al met al vond ik het een geslaagde avond.
Vriendelijke groet, Jelmer Hengeveld
Beste Vanessa,
Wat ons betreft: die Jelly moet je nooit meer laten gaan hoor, het is een echte kanjer. Die praat een hele dag door als ‘t moet maar het zal nooit vervelen, zó geweldig als die vertellen kan is niet te verbeteren. En wat een leuke plekjes heeft ze ons laten zien. Ik heb het al aan diverse mensen doorgegeven en zal dat blijven doen, ik hoop dat ze bij jou een arrangement zullen boeken, nogmaals bedankt voor alles.
M vr gr Arie B.

Hi Vanessa,
Bedankt voor de tour afgelopen vrijdag. De klanten hebben het als leuk ervaren.
Met vriendelijke groet,  Kind regards
Melvin- Feyenoord Rotterdam

Hai Vanessa,

De rondleidingen en lunch waren een groot succes!
Met vriendelijke groet,
Femke W.

Last year in April I was there in Delft and personally enjoyed a shared tour with one of your guide: great memories of my Dutch travel! 🙂
Simone F.
Travel Planner at Rising Vacations & Cultural Italy

Hallo Vanessa,
We hebben een heel mooie dag gehad. Ingeborg heeft ons heel veel verteld over de stad. Erg leuk om zo Delft te leren kennen.Toen we een beetje door de kou waren bevangen hebben we samen koffie gedronken, daarna konden we er weer tegen. Mijn schoonvader heeft veel kennis van bouwkunst dus hij en Ingeborg hadden leuke discussies. Iets minder was dat Ingeborg en onze 3 pubers niet echt een klik hadden. Nu zal het ook best moeilijk zijn om pubers er echt bij te houden, maar dit verschil was erg groot. Dank voor je inzet en wie weet “tot ziens”.
Groet, Erna

Goede morgen mevrouw Brussée,
Wij kijken terug  op een heel leuk en geslaagd bezoek aan Delft. Het bezoek aan De Porceleyne Fles etc. was interessant en de uitleg werd gedaan door een leuke en ervaren gids. De koffietafel was lekker en heel goed verzorgd .
Dank voor uw tips en de goede ondersteuning, succes, vriendelijke groet, Ria B.

Hallo Vanessa,
Wij zijn weer thuis! We hebben enorm genoten in Delft! De rondleiding in de kerken waren erg interessant, waarvoor nogmaals dank. De foto staat inmiddels op Facebook, zagen wij. De bierproeverij was leuk.  Het was enorm druk en gezellig in het biercafe. Daardoor was het voor de bediening haast niet mogelijk om fatsoenlijk uitleg over de biersoorten te geven. Ze smaakten overigens prima! We hebben wel even naar de hapjes moeten vragen : ze had niet meegekregen dat er hapjes bij zaten, maar dat zal een communicatie-foutje onder het personeel zijn geweest. Toen we de voucher lieten zien, stonden er  binnen 5 minuten diverse lekkernijen op tafel. De dinerwandeling was super! Peter vertelde heel enthousiast, in de restaurants werden we vlot geholpen en het eten was werkelijk heerlijk! Ook hebben we nog een paar leuke kroegjes bezocht. We zullen Delft en ViaVanessa zekers aanbevelen!
Nogmaals onze hartelijke dank voor het organiseren van ons dagje Delft!
Vriendelijke groeten, Janet L.

Dank je wel voor de leuke rondleiding en de foto. Was een top dag!
Lucelle K.

Bedankt voor de leuke rondleiding! Vond het erg leuk en heb weer het een en ander geleerd over Delft!
Cindy van G.

Vanessa, bedankt voor de leuke stadswandeling!
Petra van de V.

Beste Vanessa,
Het was erg leuk zaterdag. De gids heeft het prima gedaan. Mijn vader is altijd erg geïnteresseerd, wist veel en had ook veel vragen.
De gids vond het zelf ook heel gezellig zei hij. Hij heeft nog een extra ommetje met ons gemaakt en uiteindelijk was het bijna drie uur toen we klaar waren. Ondanks dat het weer niet erg mee werkte hebben we allemaal een hele leuke dag gehad. Dank je wel voor het regelen.
Groeten, Maaike

Goedemiddag Vanessa,

Het was een hele leuke en informatieve avond. Peter heeft ons meegenomen voor een interessante tour door Delft. De doelgroep (6 mannen van begin 30) week af van wat hij normaal tegen komt, maar de gehele groep kon hem en zijn verhaal erg waarderen. Een biertje tussendoor was geen overbodige luxe geweest. Buiten dit laatste kleine puntje om, niets dan lof voor hem. De gehele groep bleef aandachtig (dat is redelijk uitzonderlijk) en was ook achteraf nog erg content over Peter en zijn tour/verhaal.
Dank voor de attente begeleiding.
Groet,
Koen K.

Hoi Vanessa,
Ik heb de goede verhalen gehoord! Nogmaals bedankt :). Ik wens jou ook fijne feestdagen!!
Grts. Marijke P.
The Pure Family

De Stichting Open Monumentendag Delft organiseerde dit jaar in samenwerking met de Zonnebloem Delfland een programma voor mindervaliden. Dank aan Linda Klein en de andere vrijwilligers van de Zonnebloem en Vanessa Brussee van Via Vanessa voor de fantastische samenwerking.

Beste Vanessa,
Nog hartelijk bedankt voor de  organisatie van ons dagje uit. We hebben een leuke dag gehad. Ook bedankt voor de leuke foto.
Tot ziens.
Met vriendelijke groet,
Saskia W.
TU Delft Library

Hi Vanessa,
Nogmaals , wat een verrassing de tour in de Porceleyne Fles en heel erg bedankt nog voor je tijd en enthousiasme vandaag.
Alice
Butterfield & Robinson

De gasten die hebben deelgenomen aan o.a. de wandeling KLM-huisjes waren heel enthousiast over Openmonumentendag. Volgend jaar weer was het antwoord na terugkomst.

Linda K., Zonnebloem Delfland

Ha Vanessa,
Het college complimenteert je voor het dagje Delft. Goed geregeld, fijne gids. Ze hebben erg lekker gedineerd ‘s –avonds. Het was precies genoeg om een mooie indruk van Delft te krijgen. Alleen is de directeur pas om 12.30 bij de lunch gekomen, er was iets dringends tussendoor gekomen.  Maar al met al een hele geslaagde dag in Delft, ze hebben genoten. Dus dank daarvoor. Fijne dag nog.
Met vriendelijke groet,
Trudi van H. bestuurssecretaresse College Maasdriel

Geachte mevrouw Brussée,
Stadswandeling + bezoek Kerk is goed verlopen. Dank hiervoor. Ondanks het matige weer hebben wij het goed naar onze zin gehad.
Met vriendelijke groeten,
Ronald A.
Sociale Verzekeringsbank

 Hi Vanessa,
Enorm bedankt voor het regelen. We hadden het enorm getroffen met het weer en Peter kon leuk vertellen. De groep was enthousiast dus dit soort uitjes zijn zeker voor herhaling vatbaar.
Groet! / Kind regards,
Desiree
MOJO

Goedemorgen Vanessa,
Dank je voor de terugkoppeling! Hoorde dat het een leuke rondleiding was en dat ze veel hebben gezien! Heel erg dank namens de groep,
Met vriendelijke groet / Best regards,
Nicole F.

Goedemiddag Vanessa,

Dank voor je belangstelling.
Het was een heerlijke dag (en vanaf 12uur droog!) in het mooie stadje Delft. En we hebben genoten van de rondleiding van Sebastiaan, hij deed het met veel enthousiasme en wist veel te vertellen, super! We hadden uiteindelijk de rondvaartboot van 16.00 uur en in de tussentijd hebben we ook de Oude kerk nog bezocht. Als afsluiting heerlijk gegeten bij Stromboli. Dank je wel voor de goede tips en mocht het nog een voorkomen dan weten we te vinden.
Met vriendelijke groet,
Janet van den B.

Hallo Vanessa,
Mijn gasten waren helaas niet op tijd gereed, maar de gids is daar heel geduldig mee omgegaan en kon ook wat langer doorgaan.
Vriendelijke groet, Peter.

Goedemorgen Vanessa,
Wij hebben zeker een leuke middag gehad in Delft! De gids heeft enthousiast verteld over Delft en zijn geschiedenis en het weer zat gelukkig ook mee.  Bedankt voor de organisatie!
Met vriendelijke groet, Sandrine D.
CBS

Dag Vanessa,
De rondleiding was erg leuk! We hebben een mooi deel van de stad bekeken en veel interessante verhalen gehoord.
Groeten, Laura

Beste Vanessa,

Ons weekend was meer dan geslaagd, mede door jouw enthousiasme en wat door jou geregeld was. Super tevreden zijn wij. Bij de Klikspaan was het eten fantastisch. Daar kun je gerust mensen heen sturen. De lunch bij Het Vermeertje was uitstekend. Wel een beetje veel van alles. Wij hadden een proeverij van allerlei gerechten en kost € 23.00. Ik zou dat een volgende keer niet meer doen. Een soepje en daarna een mooi broodje met een geitenkaasje of entrecote en nog veel meer. Bij elkaar was het wel duur met de wijn en koffie mee. De rondvaart en Porceleyne fles was ook goed geregeld. Bedankt daarvoor. O ja, Mooie foto. Super bedankt.

Groetjes, ook van Jeannette,
Louis
Hallo Vanessa,
De rondleiding was heel leuk. Gezellige gids en wat ze niet wist heb ik aangevuld 😉
Groet,Hans (rondleiding door TU wijk met oud-studenten)

Goedemiddag beide dames Vanessa en Jelly,
Inmiddels ben ik al weer thuis nadat we telefonisch contact hebben gehad omdat ik u, Vanessa, niet kon aantreffen op uw privé adres. Het cadeau voor u samen heb ik afgegeven bij uw buurvrouw op NR 29. En wij “het gezelschap onder leiding van onze super gids Jelly van 10 september” vinden het dan ook terecht verdiend om het u aan te bieden. Nee ik verklap het nog niet wat het is, want het kan zomaar zijn dat u dit bericht eerder leest dan dat u bij uw buurvrouw bent geweest, maar we hopen dat het in de smaak valt. Nogmaals hartelijk bedankt voor de goede zorgen.
Met vriendelijke groeten van de familie en mijzelf.
Ari B.

Ha Vanessa,
Steppen ophalen ging soepel, kerk beklimmen geen probleem. Ik had alleen begrepen dat de gids er zou zijn met het voucher. Dit heb ik nu met de dame achter de balie geregeld. Het steppen hebben we wat ingekort. De concentratie was na een half uur wel weg. Misschien dat er onderweg iets meer verteld kan worden. Dat heb ik wat gemist. Verder alles prima voor elkaar.

Groet,
Richard

Goedemorgen Vanessa,
De rondleiding was erg leuk en leerzaam! Alles ging naar wens en de groep gaf ook een positieve reactie. Bedankt voor het organiseren!
Met vriendelijke groet, Nathalie Kouwenhoven
Beekenkamp P.

Beste Vanessa,
We hebben een zeer aangename en interessante rondleiding gehad. We waren bijzonder ingenomen met onze gids Sjoerd. Hij wist veel en hij wist ook vragen te beantwoorden die ‘verder’ gingen dan zijn voorbereide uitleg. Zijn verhaal was goed te volgen. Bovendien sprak hij luid en duidelijk, erg belangrijk bij een rondleiding in de buitenlucht. Al met al zijn wij zeer tevreden over de rondleiding!
Met vriendelijke groet | Kind regards,
Jan van G.
Outperform

Beste Vanessa,
Het was heel erg leuk. Leuke vrouw, humor en deskundig.
Hartelijke groet Conny

Zaterdag jl een reünie gehad met 15 oud klasgenoten die nu verspreid over het hele land wonen.. Met onze gids Ingeborg een mooie rondleiding gehad waarbij we ook de 2 kerken hebben bezichtigd. De wandeling eindigde met een rondvaart door de grachten.  Na afloop heerlijk gegeten bij de Chinees.  Iedereen was na afloop erg enthousiast en ze vonden Delft een prachtige stad.
Gudi S.

Hallo Vanessa,
Afgelopen weekend vrijdag en zaterdag hebben we de rondleiding gehad, de gidsen waren voortreffelijk, en het viel ook bij mijn mensen in ZEEER  goede  aarde, dus nogmaals mijn dank en complimenten met deze mensen TOP!
Groet, Jan van B.

Vanessa, nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame speurtocht. We weten nu ontzettend veel van alle griezels in mooi Delft.
Jolanda van der V.

Het was een geslaagde speurtocht naar de Geheimen van Delft Vanessa, dank je wel!
Karin van der S.

Beste Vanessa,
Ik wilde je inderdaad vandaag al laten weten dat het allemaal prima was. Goed geregeld en goed gegeten. Bovendien hebben we enorm genoten van de verhalen van de gids, dat is echt een supergids! Hij weet veel, maar verteld het zo beeldend, dat je de figuren uit die tijd zowat echt ziet lopen. Hij is erg bevlogen en wist iedereen te boeien!
Met vriendelijke groet,
Caro R.

Beste Vanessa,
Sorry voor deze late reactie. Leuke verassing om op de valreep nog geld terug te ontvangen, dit wisten we natuurlijk niet. Het geeft, denk ik, aan hoe openhartig je bent want je had het óók kunnen verzwijgen en in je zak kunnen steken, proficiat!! Het was een zeer geslaagde dag met een fantastische gids, moet gezegd worden, wat een prachtig mens. Iemand die veel weet en die het ook nog eens met hart en ziel brengt, denk we, geweldig. Als we zó terloops over deze dag praten zullen we jullie absoluut niet vergeten te noemen en te roemen. En wie weet wat daar nog uit voort vloeit, bedankt.
Met vriendelijke groet en bedankt namens:
het hele gezelschap Arie B.

Beste Vanessa,
Wat hebben we een ontzettend leuk uitje gehad in Delft. Mede dankzij de gids is het uitje zeer geslaagd, zijn enthousiasme en brede kennis van de stad maakte de wandeling voor ons zeer aangenaam. Helaas zijn we vergeten om hem een fooi te geven, wat volgens ons zeker verdiend is. Zouden we een gebaar mogen maken in de vorm van een VVV bon en deze aan jullie mogen opsturen? We horen graag naar welk adres we deze attentie kunnen versturen.

Met vriendelijke groet,
Vereniging Afvalbedrijven
Martine D.

Vandaag tijdens Open Monumentendag een hele leuke KLM huisjes wandelling in Delft met Vanessa. Dank!
Gerda R.

Vanessa, dank je wel voor leuke wandeling. Groetjes. Ewa met camera

Hoi Vanessa,
We hebben een hele leuke familiedag gehad! De organisatie en afstemming qua tijdplanning was erg goed. Bedankt daarvoor.
Groet, Jan-Paul van D.

We booked Vanessa’s walking tour of Delft which included admission to Nieuwe Kerk (ticket can then be used later or next day for Oulde Kerk). She was a lively informative guide who explained some history and information about Delft and the churches. Well done and much appreciated.

Nathan M.

Goedemiddag Vanessa,
We kunnen met plezier melden dat de groep van 5/09/2016 een heel fijn dag in Delft had en alles is uitstekend verlopen :-)! Hartelijk dank nogmaals hiervoor.

Selectair Pieters Reizen

dag vanessa
het bezoek aan delft en de rondleidingen waren perfect
groet jan en nellie a.

Beste Vanessa,
Ons dagje uit op 3 september was geslaagd. Vooral de rondrit met de Tuk-Tuk met als extra een bezoek aan een hofje en tekst en uitleg van een van de chauffeurs/gids. Ook de rondvaart viel in goede smaak. We zaten alleen met het gezelschap verspreid in de boot en hadden het leuker gevonden om als groep bij elkaar te zitten. Wij waren “happy” met dat dagje. Hartelijk bedankt nog daarvoor en succes met het organiseren van andere evenementen.
Vriendelijke groet,
Fam. van Broeckhuijsen

Beste Vanessa,
Onderstaand hoe wij de wandeling en vaartocht hebben ervaren:
Het was jammer dat we te laat waren en daarom een stukje van de rondleiding hebben moeten afhalen. Dit is in overleg met Lex overigens goed opgelost. De wandeling gaf een boel boeiende inzichten in het stadse leven van een oude stad. Mooie uitleg door enthousiaste verteller. De boottocht door de grachten is ook goed beoordeeld. Het zou mooi zijn als de schippers ook wat zouden kunnen vertellen over zaken waar je langs vaart. Eén schipper deed dat een beetje, de andere niet. Dit zou voor Canalhopper een aanvulling kunnen zijn: een soort audio-tour waarmee passagiers informatie kunnen opvragen aan de hand van nummertjes langs de gracht. De mensen (waaronder ook oud studenten uit Delft) vonden het ‘andere gezicht van Delft vanaf het water’ erg leuk.

Hartelijke groet,
Jacqueline V.
Rijkswaterstaat Grote Projecten en Onderhoud Utrecht

Hallo Vanessa,
We hebben een heel leuke dag gehad in Delft. Het weer was natuurlijk ideaal, niet te warm en geen regen. Toen we met de fiets vanuit het Westland om kwart voor twaalf aankwamen lagen de bootjes al te wachten bij de visbanken. Na het stallen van de fietsen bij de stalling bij de Nieuwe Kerk ( enkelen gaven hieraan de voorkeur omdat ze een elektrische fiets hebben en toch wel enig toezicht wilden), een  leuke rondvaart en ook de quiz vond iedereen leuk. Tussen de lunch en de Koperen Kat hadden we nog tijd om de toren van de Nieuwe Kerk te beklimmen. De Koperen Kat is een aparte locatie, weer eens wat anders dan een terrasje in het centrum en even een korte rondleiding was een leuke onderbreking. Het Huis bij Ladera is een aanrader, de eigenaar had zowel binnen als buiten een tafel vrijgehouden, we zijn hebben lekker buiten gegeten en als het zou gaan regenen konden we naar binnen. Het enige minpuntje was de lunch. Het was niet slecht, maar wij zouden hier niet meer voor kiezen met een groep. De tafel was binnen gedekt en de keuze voor buiten eten was er niet. Het was op de buitenterrassen druk en wij zaten als enigen binnen, waarschijnlijk de reden dat de bediening wat traag was. We kregen twee broodjes per persoon , een kroket en  een glas melk en later koffie of thee. Als we nog een kopje koffie wilden moest dit volgens de bediening extra afgerekend worden en dit was ook zo toen als we extra broodjes wilden. De eindscore hier was wat ons betreft een zesje, maar dat kan gebeuren. Al met al zijn we heel blij met jouw hulp bij het maken van het dagprogramma en we willen je daarvoor ook hartelijk bedanken.
Groeten Ben en Ineke van S.
Beste Vanessa,
Gelukkig viel de enige bui om het moment dat we nog droog bij de kerk stonden. Uiteindelijk bleef het goed weer en hebben we een prima middag gehad !
Vriendelijke groet,
Patty E.
Beste Vanessa,
We hebben de vervangende gids op tijd ontmoet. Hij heeft wat minder van het station laten zien maar des te meer van de  oude panden aan de oude Delft en de Koornmarkt. Een enthousiast verhaal in de nieuwe kerk. Vaak fiets en loop je druk door Delft en beseft dan in de drukte niet wat er allemaal voor een geschiedenis achter zit.
Mvg Felix S.

Dag Vanessa,
Het was erg leuk. We hebben genoten van Delft. De rondleiding van Sebastiaan was erg boeiend, we hebben weer meer geleerd van Delft en hij deed de rondleiding op een prettige manier. Ik kan het iedereen aanbevelen en zal dat ook zeker doen als vrienden me er naar vragen.
Fijne dag,
Corrie

Goedemorgen mevrouw Brussée,
We hebben gisteren een zeer geslaagde dag in Delft gehad. Iedereen was bijzonder enthousiast over de gidsen. Daar kunt u mee voor de dag komen! We kijken dus tevreden terug op ons uitstapje van gisteren.

Vriendelijke groet,
Huib V.

Hoi Hoi,
Wilde je ook nog even mailen, het uitje was zeker geslaagd en ze waren zeer enthousiast.Alles is prima verlopen.Dank voor de goede zorgen en het vlotte contact.Je staat in de ‘kaartenbak’.
Fijn weekend,
Groetjes Irene D.
Tri-Sure More than closures

Hallo Vanessa,
Die Stadtführung hat uns sehr gut gefallen. Klaas ist ein sehr guter Stadtführer. Er erzählt sehr interessant und gibt wertvolle Informationen. Wir möchten ihm herzliche Grüße bestellen und uns nochmal bedanken. Wir haben sehr bedauert, dass wir nicht mehr Zeit für den Rundgang mit Klaas hatten.  Als Tipp für andere Gruppen: Auf die Bootstour verzichten und länger mit Klaas gehen!
Vielen Dank und herzliche Grüße,
Dagmar E.

Hoi Vanessa,
Ja we hebben een leuke rondleiding gehad! Bevlogen gids hadden we! Dank je!
Groetjes
Marjolein

Geachte mevrouw Brussée,
Nogmaals onze hartelijke dank voor de fantastische dag. Alle reserveringen liepen zeer vlot, perfect geregeld. De wens van mijn schoon- / moeder is hierbij in vervulling gegaan. Zij heeft zeer veel gebouwen teruggezien die zij herkende waar haar familie gewoonde en ook gewerkt heeft.  Zo ook de Porceleyne Fles, waar zij als kind elke woensdag kwam om te spelen en te douchen.
Met vriendelijke groet,
Antoinette en Eric B.

Hoi Vanessa,

Wij hebben het echt heel leuk gehad. Ik ben zelf in Delft opgegroeid maar wist heel veel niet van wat Sjoerd vertelde. Sjoerd was ook heel geïnteresseerd in onze reünie en had voor iedereen aandacht. Echt mijn complimenten! Het was aan het eind wel even onduidelijk of we hem ook nog een fooi moesten geven, dat voelde even ongemakkelijk omdat we jou natuurlijk ook betaald hadden. Hebben dat niet meer gedaan maar Sjoerd verdiende het eigenlijk wel. Achteraf heb ik daar wel spijt van. Wil je hem onze complimenten overbrengen?

Met vriendelijke groet, Mieke

Goede morgen mevrouw Brussée.
Ons uitstapje naar Delft is dank zij uw organisatie van deze dag een GEWELDIG SUCCES geworden. De door u zelf geleide rondwandeling en bezoeken aan de O en N kerk, met de info over onze vaderlandse geschiedenis, hebben we allemaal ZEER gewaardeerd. De lunch bij ‘t Boterhuis SUPER!! De rondvaart met schipper Martijn, die gedurende de hele vaart veel info gaf over verleden en heden van Delft, ook GEWELDIG. En zeker ook SUPERLATIEVEN voor het diner bij Willem van Oranje.
Namens alle 12 leden,
Mart B.

Hoi Vanessa,
De twee dames waren heel tevreden over Douwe. Het was heel goed gegaan en ze vonden Delft prachtig.
Chris J. NBTC Holland Marketing

Hallo Vanessa, alles is prima verlopen. Dank voor de prima verzorg!
Henk H.

Hi Vanessa,
Jazeker, het was erg leuk! Kids waren beetje onrustig, maar Jelly ging daar erg goed mee om.
Grt  Sebastiaan

Hi Vanessa,
Ja was superleuk. Prima gids met goede en leuke verhalen. Het was erg gezellig!
Hartelijke groet,
Saskia L.

Beste Vanessa,

De wandeling was echt heel leuk! Alle studenten en sprekers hebben er van genoten. En we kwamen er tijdens de wandeling achter dat Sjoerd die bij jullie werkt, de vriend is van een van de studenten die deelnam aan de cursus, grappig 🙂
Tot volgend jaar,
Hartelijke groeten
Geertje D.

Hi Vannessa, het was erg leuk heerlijk weer en het terras bij het Postkantoor is idd erg leuk. Beide mannen, de schipper en de gids,  waren erg goed en voelde prima aan waar behoefte aan was. Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Bedankt een echte aanrader.
Vriendelijke groet Marleen

Hoi Vanessa,
Ik ben erg tevreden over de gids en de rondleiding! Was erg geslaagd! Hij deed het op een hele leuke manier en we hebben veel gezien en gehoord.
Erg bedankt!
Susanne

Dag Vanessa,
De rondleiding was zeer geslaagd, iedereen was zeer enthousiast. Peter heeft een hele leuk verhaal verteld met vooral de extra informatie en leuke anekdotes die alles zo tot leven brengen waar je toch altijd een beetje naar op zoek bent. Erg goed gedaan. Dank jullie wel dus, we zullen jullie zeker aanraden en aanbevelen.
Hartelijke groet,

Franklin S.

Ha Vanessa,

En of het leuk was in de bierfabriek. Ook een tikkeltje zwaar vanmorgen om op te staan .. dat dan weer wel. Dank je wel voor de foto; ik heb (ook voor de collega’s) een link opengegooid en jouw plaatje als 001 daar geplaatst. De groep was ook erg enthousiast over de gids – een prima klik dus.  Hoop van harte tot een volgende keer en fijn weekeinde voor nu.
Grtz,
Marc
Beste Vanessa,
Zaterdag 2 juli hebben wij Delft bezocht met ons vriendenuitje. Dank zij jou programma, de rondleiding van Peter Hoogendoorn, hij wist iedereen van begin tot eind te boeien met zijn goede verhaal en enthousiasme, onze complimenten.  Vanessa, Delft is een prachtige stad en mede dank zij jouw bedrijf hebben wij een prachtige dag gehad.
Met vriendelijke groet,
Marco V.

De groep had het steppen erg leuk gevonden! Fijn dat je zo flexibel kon zijn en fijn dat je ‘ s morgens mee dacht over een alternatief programma!
Hanneke T.

Hoi Vanessa,
Leuk om te horen en het was zeker een geslaagde dag! Ik heb vandaag al een aantal collega’s gesproken over het weekend en iedereen was heel enthousiast. Bedankt voor de foto’s. Die gaan we vandaag nog op ons Intranet plaatsen. Top! Ook namens ons trouwens super bedankt voor de perfecte organisatie.
Met vriendelijke groet,
(Sylvia) H.
Secretaresse KWS Infra Rotterdam

Thank you very much (Mahalo Nui Loa) for an excellent tour. My wife and her family enjoyed tour by Vanessa spoken in Dutch and English.
Aloha, Wes

Leuke rondleiding Vanessa.Weer een stukje geschiedenis rijker,en we weten nu waar de spreuken vandaan komen ! Groetjes Herman en Carla.

Het was een hele mooie tour. Dank je wel en groeten vanuit Limburg. Tonnie M.

Hoi Vanessa,
Nogmaals heel erg bedankt voor al jullie inzet. Iedereen was enthousiast en voor een eerste jaar is het best goed verlopen.
Madeleine
Locatiecoördinator Delft Fringe Festival

Hoi Vanessa,
Ik kan hierbij alleen maar aansluiten: veel dank voor jullie inzet en enthousiasme.

Roel
Directeur Delft Fringe Festival •2 – 12 juni 2016

Hallo Vanessa,
Het was een zeer geslaagde dag. Alles was goed geregeld. Wat een leuke gezellige lunchroom.De gids was ook een enthousiaste vrouw en kon veel vertellen over Delft. De rondvaart was maar 45 min. ze zei dat ze harder vaarde omdat het zo warm was!!!!Vaar ze dan de hele zomer zo ? Bedankt voor het terug stortte van het bedrag.  Veel succes verder met je bedrijfje. Bedankt.
Groet,
Annie de K.

Goede middag
We hebben een super leuke middag gehad, mede door een enthousiaste gids ! Leuk dat je er nog even naar vraagt.
Met vriendelijke groet,
Jos van B.

Hoi Vanessa,
Bedankt voor de interessante rondleiding. De rondvaart was zeker ook de moeite waard.
groetjes, Astrid

Hoi Vanessa,
Bedankt voor de leuke en leerzame rondleiding. Zelfs Delftenaren hebben nog nieuwe dingen gehoord.  Ik ga je zeker aanbevelen bij anderen, je weet op enthousiaste wijze een groep te boeien. Mooi!

Met vriendelijke groet,
Edward den H.
Directeur Petrusschool Rijswijk

Hallo Vanessa
Ons weekend in Delft is perfect verlopen !  Na de mooie fietstocht hebben we nog kunnen genieten van een heerlijk terrasje in de zon ! Het restaurant ‘Le Vieux Jean’was heerlijk ! (hadden niet beter kunnen kiezen. Ook de zondag is perfect verlopen en een bezoek aan de Porceleyne fles was zeker de moeite waard !  Ook de lunch bij ‘Le Mariage’ was zeer goed !  Een leuk initiatief van dit restaurant was, dat men twee voorgerechten en twee hoofdgerechten kon kiezen (telkens ½ porties). We hebben allemaal een mooie herinnering aan het stadje Delft ! Tijdens terugkeer naar Belgie hebben we onderweg heel wat regenbuien moeten trotseren !

Groetjes en misschien tot bij een volgende gelegenheid.
Mvg  Lutgarde
Estee Lauder  België

Halo Vanessa
Mijn verontschuldiging voor de late reactie. Bij deze breng ik mijn dank uit voor de rondleiding door delft ook namens de rest van de familie, de gids heeft het met veel overtuiging gedaan. En wist het gezelschap te boeien vooral in de oude en nieuwe kerk. Ik heb ook een paar foto’s bij gedaan.

Met vriendelijke groet
Koos en Ria S. en de rest van  de Familie

Goede middag Vanessa,
Als groep willen wij jullie bedanken voor de organisatie.
Met name de inbreng van Dick was geweldig, zowel bij Vermeer als bij de stadswandeling. Mede door zijn kennis en manier van vertellen werd het een geweldige informatieve dag. De voordracht van zijn onlangs geschreven Vermeer gedicht, voor het huisje van Vermeer, werd zeer op prijs gesteld. Het enthousiasme ging zelfs zo ver, dat de volgende dag tijdens de bustocht van Hotel WestCorn naar het station Delft de  buschauffeur ( uit Delft!) tot het eindpunt werd bijgepraat over Vermeer en de historische locaties  die wij onderweg passeerden. Misschien wil je onze dank overbrengen aan de gids.
Bij voorbaat dank en vriendelijke groet,
Jan Z.

Gezellige rondwandeling gehad door hofjes en stegen.
De Afrikavrienden en wijzelf hebben genoten Vanessa…..

Ton D.

bonjour Madame
d’une manière générale le groupe a été très content de son séjour et beaucoup me l’ont fait savoir .Notre guide était charmante, disponible et qualifiée mes remarques sont limitées: donner une heure à la guide pour le centre Vermeer c’est trop peu. – si j’avais su que Prinsenhof montrait un tableau de Vemmer et de son entourage je l’aurais inclu dans la visite organisée mais heureusement nous y avons tété tout seul!!! le problème du parking de l’hotel qui n’est pas disponible  en dehors de la nuit est un réel problème pour l’hotel mais vous n’y ètes pour rien l’hotel en soi est tres bien mais les autorités devraient vendre ce parking à l’hotel (une des participantes a eu une assez forte amende! encore merci  si j’ai l’occasion je vous recommanderai 
bien à vous
louis de R.

Hi Vanessa,
Heel tevreden. Nogmaals dank.
Groeten Karin

IRM Systems Delft

Ha Vanessa,
Onze wandeling met Ria afgelopen woensdag was goed en geslaagd. Ria had een goed onderbouwd verhaal. We boften met heel goed weer.
Onze gasten hebben genoten.
Met vriendelijke groet,
Gerrit J. en Cobie van D.

Zeker sluit me bij Astrid  aan! Delft van een heel andere kant belichtmooi! Bedankt!komen zeker een keer op herhaling!
Miralda S.

Vanessa bedankt je hebt ons weer nieuwe plekjes in Delft laten zien met een leuk enthousiast verhaal!
Astrid F.

Beste Vanessa,
Wij hebben een leuke dag gehad en een informatieve rondleiding. Alles verliep naar wens.
Vriendelijke groet,
Sjoerd

Hartelijk dank. Het was een hele leuke verrassende privé griezeltocht. Het was helemaal top!

Frank K.

Hi Vanessa,

Het was helemaal prima. Iedereen vond het erg leuk, vooral onze buitenlandse collega’s. maar ik ook. Eten was prima overal, Douwe deed het helemaal goed. Bedankt voor alles.
Mvg
Nicole E. – Office Depot International B.V.

Hallo Vanessa,

Lex is een heel onderhoudende gids en heeft ons een fantastische middag bezorgd. We zijn blij dat we van jouw diensten gebruik hebben gemaakt!  Veel succes met je bedrijf! Je kunt veel mensen blij maken! Leuk!
Groet, Ana

Hallo Vanessa,
Peter heeft het inderdaad super gedaan waarvoor dank.
Met vriendelijke groet
Rob den O.

Dear Vanessa,
My family enjoyed it very much! Thank you for the good organisation.
I was not part of the tour but I received only good comments.

Thanks again and until next time !
Kind regards
Laurence D.

Hallo Vanessa, onze dag met rondvaart en gidsen waren super alsook het restaurant Van Der Dussen! We hebben eventjes een vlagje regen gehad maar voor de rest was het droog.  Dank voor de organisatie! het was super!
groetjes, Lut S.
Zonta Club Aalst Belgie

Vandaag even je facebook pagina bekeken. Je maakt mensen zo blij om gids te zijn ! Ga zo door..
Jelly van den Bosch (collega gids)

We had an excellent tour with Vanessa through Delft for a group of journalists from various countries. Vanessa was the perfect ambassadeaur for Delft which she had an amazing knowledge about. She adapted to tour to our points of interest immediatly and made the tour costum-made for us. She also took her time to answer all kinds of various questions about the city about dutch culture. I can really recommand to take a tour with her!

Astrid
PR Manager Scandinavia

Hoi Vanessa wij vonden het met z’n vieren ook super gezellig en leerzaam. Blij dat je ons ook wees op de bierfabriek. Dit was een puike lokatie en lekker pinda’s eten. Super en nogmaals bedankt. Groetjes Riet Habers

Hoi Vanessa,
Het was prima dinsdag. Leuk dat Jelly ook van alles over Reinier de Graaf en Pieter van Foreest voor ons opgezocht had.

Groeten, Roos van der N.
Arts en Zorg

Hello Vanessa,
We had a really good time, Dick is a brilliant guide, very informative and funny too. Most unfortunately we got to the meeting point half an hour too late (we missed the train in Haarlem, as we had lunch in a restaurant with very slow service. But the food was good :)), but we definitely enjoyed the rest of the time he had for us. I got back home wanting to know more about Vermeer in particular. Delft is a very pretty place. Thanks for looking for our feedback.
Gabry

Vanessa, het was echt de moeite waard. Veel nieuwe plekjes gezien en nieuwe weetjes vernomen. Bedankt!
Anita D.

Beste Vanessa,
Wij hebben een heel leuke dag gehad en zowel de boottocht als het museumbezoek waren geslaagd .
Wij zijn daarna gaan eten in plan B wat ook in goede aarde viel. Kortom een geslaagde dag!
Groeten René en Marian van der Pauw

Hoi Vanessa,

De rondleiding was zeker geslaagd. Zeker de combinatie met de vragen werkte erg goed! Voor herhaling vatbaar ;).
Groet, Anne Louise

Dear Vanessa,

Everything went on smoothly and on schedule in Delft. Thank you for your right settlement on behalf of all my friends of Les Amis de Pléiade..Please do thank too Dick and Maria for their skilled and friendly guide job.
Met ons heel vriendelijke groeten,
 Alain S.

Hallo Vanessa,
We hebben een hele leuke middag gehad…lekker gegeten en een inspirerende gids….goed geslaagd….
groetjes Annet

Dag Vanessa, het was een leerrijke en aangename rondleiding; we hebben er van genoten.
Goudemé G.

Hoi Vanessa, via deze weg wou ik je nog bedanken voor het regelen van de gids. Hij heeft er voor een mooie dag van gemaakt en we hebben genoten! Ik heb Ricardo in elk geval zien genieten en heeft me verteld dat hij er een nieuwe favoriete stad bij heeft! Dank!

Jelger B.

Hallo Vanessa,

We hebben 2 hele leuke, vrolijke dagen gehad in Delft.
Het was prima geregeld!
Dank hiervoor!
Groetjes Marianne

Dank voor de mooie wandeling en mooie foto!
Fam. Pauw

Beste Vanessa,
Ook wij vonden het erg gezellig 🙂 We hadden het hier gisteren nog over tijdens het afsluitende diner met de mannen en ik had hun beloofd jou hier nog even een mail over te sturen, maar je bent me voor 😉 Al met al kijken we terug op een prachtige stadswandeling met prachtig weer! Nogmaals dank en wellicht tot ziens!
Groetjes,
Edwin

Een rondwandeling Via Vanessa. Leuke spontane gids met mooie verhalen over Delft. Wij hebben genoten!
Peter F.

Hallo Vanessa,
Ik vond het een leuke speurtocht/ rondleiding door Delft. Het is altijd lastig iets te vinden wat iedereen leuk vindt, maar ik denk zeker dat de meerderheid van de groep dit met mij zal beamen!
Groet Maya

Beste Vanessa,
Het was Top. Boeiend en interessant.
We hebben ons goed vermaakt met de gids.
Groeten Gerben en Selma

Hoi Vanessa,
Nogmaals bedankt voor de leuke rondleiding. Ben blij dat we het, ondanks het mindere weer, gewoon hebben laten doorgaan.
Iedereen was er erg enthousiast over.  Zeker tot een volgende keer.
Groet Jan-Paul
Makelaardij Van Daal

Ja wij vonden het erg leuk- ondanks het weer!!!!!
Margaret B.

Beste Vanessa,
De wandeling door het Agnethapark was erg leuk! Mevrouw van der Meer kon ontzettend boeiend vertellen over de geschiedenis. Er waren veel dingen die zelfs mijn moeder niet wist. We hebben ontzettend genoten. Voor mij waren al lopend de jeugdherinneringen die boven kwamen ook fijn.  Namens mij en mijn moeder hartelijk dank voor een onvergetelijke dag.
Groetjes, Jacqueline van E.

Was uitermate leuk en gezellig, echt de moeite waard. Vanessa en ‘hulpgidsen’ Bedankt!
Martin D.

Hoi Vanessa,
Afgelopen zaterdag heeft Peter de speurtocht verzorgd, bedankt hiervoor. We hebben genoten van zijn enthousiasme en kennis van Delft. Wellicht tot in de toekomst.
Met vriendelijke groet,

Gijs S.

Beste Vanessa,
Ik vond het heel leuk je te ontmoeten en ik ben heel enthousiast om met jou de rondleidingen voor onze travellers te organiseren.
Heel erg bedankt nogmaals voor de leuke rondleiding. Ik heb weer wat geleerd.
— Fijn weekend,

Met hartelijke groetjes,
Alice
Butterfield & Robinson
Hoi Vanessa,
We vonden het een erg leuke workshop!
Groetjes,
Marijn G.

Beste Vanessa,

We hebben gisteravond een prima avond gehad. De dinerwandeling was bijzonder geslaagd. Wij vonden het leuk, maar (belangrijker nog) onze gasten vonden het ook leuk. Het eten was goed, en de uitleg tijdens de wandeling was boeiend.

Bedankt voor het verzorgen van een fantastische avond.

Ton van P.
Uitgeverij Elmar

Hoi, ja zag de foto op je Facebook!
Iedereen heeft een leuke wandeling gehad.
Marjolijn S., Bibliotheek Oostland

Hallo Vanessa,
Het was in een woord top!
Leuk gids, kon heel aansprekend vertellen.
Het enige was dat men bij Leonidas niet wist dat we kwamen.
Met vriendelijke groet,
Anita van der K., Flora Holland

Dag Vanessa,
Het was heel erg leuk en Dick is een geweldige gids.
Als een van de echte…toeristen zijn we ook nog naar het Straatje van Vermeer geweest.
Iedereen heeft genoten. Het was gelukkig droog, het waaide wel keihard maar dat mocht de pret niet drukken.
Succes met je bedrijf, aanbevelenswaardig hoor!

Vriendelijke groet,
Anne.

Beste Vanessa,
Bedankt voor de mooie foto! We hebben zeer genoten van de hele dag.
Vriendelijke groet,

H. Hensen

Hey Vanessa,

ja het was super(vooral de solex) ondanks het wat mindere weer,een toffe stad met leuke cafés,restaurants en winkeltjes!
Merci voor alles en wie weet tot later!
Mvg Dieter
Goedemiddag Vanessa,
 Het weer heb je niet in de hand.  Het was een prima middag. Iedereen vond het leuk en lof voor de beide stadsgidsen !
 Hartelijke groet,
 Jan Cees B.

Het was een hele mooie wandeling met een erg gezellige en informatieve uitleg.
kortom een geslaagde dag.

Met vriendelijke groet,
Helma

hallo Vanessa
Het is een hele gezellige middag geweest.
De jonge mannen hebben nog iets geleerd ook over Delft.
Met elkaar prima geregeld.
Als nog bedankt
Hartelijke Groeten mevr . V.

Goedemiddag Vanessa,
Bedankt voor het mailtje van vandaag ; vorige zaterdag is alles heel goed verlopen!
Nog eens hartelijk dank voor alle goede zorgen en vriendelijke groeten,

Khadija
Voyages Pieters Reizen

Het was heel gezellig. Bedankt
Aart van B.

Beste Vanessa,
De wandeling is goed bevallen! We hebben weer nieuwe dingen gehoord en voor sommige dingen is ons geheugen weer even opgefrist. Het was erg leuk!
Fijne zondag!
Met vriendelijke groet,

Claudia H.

Wat een superleuke wandeling door eigen stad! Allemaal enorm genoten. Gaan we zeker nog een keer doen! 
Claire van E.

Hallo Vanessa,
We willen je nogmaals bedanken voor de heerlijke dag die we gisteren gehad hebben, mede door je prachtige rondleiding.
De cache bij de visstal hebben we toch nog gevonden, hij was wat groter dan verwacht (stond aan de binnenkant van de pilaar)!
Julia had hem als eerste gezien.
Groetjes,
Marly en Willem-Jan
Ook namens de rest van de familie

Bedankt voor de leuke en leerzame rondleiding!
Marianne van S.

Vanessa,
De rondleiding door Henri was erg goed! We hebben echt genoten! Dank voor de goede rondleiding!

 Grt Ernst Jan

Was heel gezellig. Super gids!!
Veel gezien en……prachtig weer.

Siska B.

Dag Vanessa,

De rondleiding was helemaal prima! We waren iets verlaat maar gids Jelly heeft het zo aangepast dat we netjes op tijd in het restaurant waren. Bedankt en wellicht tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Patricia S.
Grontmij Nederland B.V.

Goede middag Vanessa,

We hebben genoten van een dagje Delft mede door de prima rondleiding en dito koffietafel en lunch.
Met  vriendelijke groet,
Julian B.
Dag Vanessa,
Heel veel dank voor het gidsen en organiseren van onze trip naar Delft! Mijn ouders hebben een super tijd gehad. Vooral de fluisterboot was leuk, mijn moeder verbaasde gids Peter met de mededeling dat ze in haar jeugd in de VOC kamer heeft gewoond, zo leer je nog eens wat ;-).
Fijne zondagavond en groet,
Ed M.
Hallo Vanessa,
Je bent me voor, om te vragen hoe alles verlopen was. We zijn weer helemaal op orde, caravan in de stalling, daarna was ik van plan je te laten weten hoe het geweest is. Het was allemaal in orde. Ik ben met de groep naar de Porseleyne Fles geweest, wat een mooie en duidelijke rondleiding was en de rondvaartboot was ook op tijd aan de overkant van de Schie. Het was een mooie vaart van een uur, met een leuke student, die leuk vertelde over de bezienswaardigheden langs de route en ander dingen over Delft. Dit uitstapje was zeer geslaagd, ik heb van niemand  een wanklank gehoord. De andere groep heb je nog gesproken, die hebben de stadswandeling en de bezoeken aan de kerken ook zeer interessant gevonden. Al met al hebben wij als club een geslaagde zaterdagmiddag gehad.
Ik wil je hier graag voor bedanken.
Vriendelijke groet,
Henk – Kip Campingclub

Hallo Vanessa,
Ze vonden het allemaal fantastisch, vooral zaterdag was een mooie dag. Over de speurtocht waren ze vol lof, boeiende verhalen, plekjes waar je normaal nooit zou komen en een zeer prettige stem om naar te luisteren van een spontane gids. Jij hebt er wel voor gezorgd dat iedereen Delft en jouw bedrijf promoot bij hun vrienden.  Prinsenhof was ook goed, alleen waren we allemaal een beetje brak omdat we zaterdagavond goed zijn doorgezakt bij Belvedère. Joop deed het prima maar kreeg misschien weinig respons maar dat lag niet aan hem. Hij vertelde zeer boeiend want uiteindelijk had iedereen het verhaal van Willem van Oranje en Delfts Blauw toch goed meegekregen, haha. Helaas kwamen we ook te laat aan bij Prinsenhof omdat het hotel niet de juiste rekening kon overleggen maar dat is nu ook opgelost. Ik wil je voor alles edanken we hebben een onvergetelijk weekend gehad. We hebben je FB pagina al gedeeld 🙂 Bedankt voor alles en misschien  tot ziens, want Bas en ik komen zeker nog een keer terug naar Delft.
Groetjes Marianne- Carnavalsvereniging de Pol

heel gezellig, leuke rondleidingen en lekkere lunch.
Wilma H.

Was ook erg geslaagd.
Nanny

Prachtige stad Delft, zeker een aanrader om dit te ontdekken met Via Vanessa
Marianne de L.

Goedemorgen Vanessa,
We hebben een leuke dag gehad hoor. De dames vonden alles leuk en interessant en we hebben enorm geboft met t weer. Jammer dat t bij Jans niet zo soepel verliep. De koffie en t gebak waren overigens heerlijk. En ook de kroket viel bij iedereen in de smaak.Wat een enthousiaste man, die Joop. Als ik nog eens een gids nodig heb, zal ik zeker aan hem denken. De dames zijn allemaal nog de hele week in Delft, dus misschien gaan ze zelf nog naar de Prinsenhof. Ze vonden Royal Delft ook allemaal heel leuk.

Anouk, TU Delft

Hallo Vanessa,
Bedankt voor de link. Leuk dat we in de documentaire zitten!
We hebben het ontzettend naar onze zin gehad de hele dag. Het varen met Jelly was ook erg leuk. We hebben inderdaad heel veel mazzel gehad met het fantastische weer, we hadden het niet beter kunnen treffen.  De andere dames waren ook ontzettend enthousiast, vonden Delft een mooie stad. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen.
Groetjes,
Annet

Dankjewel Vanessa ! We hebben een superleuke avond gehad met toch weer info over delft wat we nog niet wisten en heerlijk gegeten !!

Marian van Z. (dinerwandeling)

Dag Vanessa,
Nogmaals bedankt voor je leuke rondleiding. Wim Lag

Vanmiddag meegelopen met klm huisjes delft, zeer leerzaam en Vanessa vertelt vol overgave over de panden en de geschiedenis ervan, bedankt Vanessa voor je enthousiasme en verhaal ! Paul S.

Goedenavond,
Ja het was prima in Delft, wat een mooie stad!  en inderdaad het weer was super. De rondleiding was ook prima, was leuk dat we dit met z’n vieren konden doen ipv  met een grote groep. We hebben genoten!
 vriendelijke groeten johanna w.

We vonden het een erg leuke wandeling. Genoten!
Ine P.

Hallo Vanessa,
We hebben heerlijk geluncht en daarna nog beide kerken bezocht en een drankje gedaan bij De Oude Jan. Het was super gezellig! Dank je wel. Nog veel succes met je rondleidingen!
Groetjes Henny van B.

beste Vanessa,
Hierbij de terugkoppeling van een ontzettend mooie dag die je voor ons verzorgd hebt. Het eten bij Le Mariage was prima.
Ik zal je in ieder geval aanbevelen indien nodig want bij alle deelnemende ondernemingen was het prima zodra ik je naam noemde!
met vriendelijke groet,
Gerda R.
Beste Vanessa,
Ja, het was erg interessant met leuke uitleg van de gidsen. Vooral over de dame hoorde ik veel complimenten. En met toch een mooi zonnetje erbij.

Groeten Lex (Lions Den Haag)

Het was een prima rondleiding met een hele goede gids!
Hartelijk dank en we zullen in onze omgeving positief praten over een en ander.
Vriendelijke groeten,
Lia L.

Was een mooie ochtend !bedankt 😉

Lisanne K.

Hallo Vanessa,
Inderdaad leuk dat we jou afgelopen zaterdag nog persoonlijk tegenkwamen. We hebben olv Louk een hele mooie dag in Delft gehad.  Behalve dat hij veel kleine extraatjes wist te vertellen/ kon laten zien, vonden we ook zijn manier van rondleiding geven erg prettig.  Mede dankzij het prachtige weer, wat het dan ook een hele geslaagde dag.  Dank je wel voor al het regelen/ organiseren.  We hebben al diverse andere mensen enthousiast gemaakt om ook eens een rondleiding in Delft te doen.  Zullen ze dan zeker adviseren om dit via jouw onderneming te doen!  Groet en misschien nog eens tot ziens in Delft (……gaan zeker nog een keer terug om wat andere dingen te bekijken)
Dirry G.

Hoi Vanessa,
We hebben super genoten in Delft,  maar wat wil je ook met zo`n leuke gids die ons veel verteld heeft.
Nogmaals veel bedankt.
Groetjes, Anja en Hans.

goedenavond Vanessa

De stadswandeling die ik en mijn tante donderdag in delft hebben gemaakt, was erg leuk.
De stad is erg mooi. Ik en mijn tante hebben het erg leuk gehad en vonden het een mooie wandeling.
De gids Ingeborg Paul vonden wij goed. ze heeft mooie verhalen verteld over de panden en over de belangrijke mensen voor delft.
een wandeling via Via Vanessa zal ik zeker aanraden aan vrienden en familie.
Met vriendelijke groet,
Deborah S.

Goedenavond Vanessa,
De dag in Delft is goed bevallen.
Mirjam, Calvijn Groene Hart

Hallo Vanessa,
We hebben erg genoten van de wandeling vanmiddag. Joop wist de juiste snaar te raken en het weer klaarde op zodra we gingen wandelen. Alleen was de opkomst wat minder, dit mocht de pret niet drukken. Heb de TUKTUK meneer wel enigszins gecompenseerd, we hadden namelijk aan twee TUKTUK’s genoeg.
Groeten, Simon

Dank je wel Vanessa, het was een super leuke rondleiding. Namens de familie vrouwen.
Debbie K.

Hartelijk dank,
Joop heeft het uitstekend gedaan.  Iedereen was erg enthousiast. Bedankt en wie weet tot ziens.
René, Zadkine

Ja mevr. Brussée,  alles prima verlopen. Ria is een vriendelijke gids boordevol Delft-kennis (en misschien nog veel meer?) Ons kleine gezelschap was zeer tevreden over bezoek en rondleiding. Wij zullen het ‘voortzeggen’
Met vriendelijke groet,  Louk van A.

Dank je wel Vanessa.
Ze waren allemaal erg enthousiast. (lunch-wandeling)

Inico G.

Beste Vanessa,
Super bedankt voor de goede zorgen van afgelopen zaterdag.
Joop is een fantastische gids. Aangezien mijn twee kinderen er bij waren, was mijn vrees dat het voor hen te moeilijk of te saai zou zijn. Joop speelde hier super goed op in en betrok ze volledig bij zijn uitleg. We hebben allemaal enorm genoten!
Delft is een stad waar jullie trots op mogen zijn ! We komen zeker nog een keer terug.

Met zeer vriendelijke groet,
Ludwig L.
’t Rijks Bergen op Zoom

Hi Vanessa,

Super leuke scheve foto. We hebben ook een super leuk weekend gehad en we komen zeker terug. Allemaal leuke reacties en een mooie afwisseling qua kennis opdoen en lekker lol hebben met elkaar.
Ik wens je een fijne, drukke vakantie periode en een mooie zomer toe en natuurlijk nog bedankt, ook namens de familie!!

Hartelijke groet,
Ineke H.

Dag Vanessa,

De rondleiding door uw gidsen Jan en Ria was meer dan geslaagd: het overtrof al onze verwachtingen! Het bezoek aan het woonhuis, tuin en voormalig parfumfabriekje van de fam. Van Marken heeft daar ook zeker toe bijgedragen! Het straatnaambordje ‘Van Markenstraat’ in ons Tuindorp ’t Lansink te Hengelo heeft bij alle deelnemers van onze studiereis ineens een heel andere dimensie gekregen! Ook complimenten voor uw aanbeveling inzake de lunch: dat werd door CR Willem van Oranje prima verzorgd! Uiteindelijk hebben wij ook nog 20 boekjes van Jan van der Mast afgenomen, dus daar was ook grote belangstelling voor. Kortom: dank voor uw professionele bemiddeling voor onze tijd, die we in Delft hebben mogen doorbrengen!

Mvg, Roel K.
Voorzitter Stichting Tuindorp ’t Lansink

Beste Vanessa,
We hebben een leuk uitje gehad, koffie met gebak op terras buiten bij Willem van Oranje. Daarna de stadswandeling met Joop en Anne die konden het beide goed vertellen. Ik zelf was bij Joop en vond dat hij dit met veel plezier gedaan heeft.De rondvaart was ook super, en die hebben ons naar de koperen kat gebracht en gehaald. De koperen kat is leuk, echter veel uitleg erover hebben we niet gekregen. Maar dat mocht de pret niet drukken. Gegeten bij van der Dussen wat echt een aanrader is, wij hadden een 4 gangen menu, incl. amuse, en alle wijn, fris en bier aan tafel en  daarna nog koffie en dit alles voor € 69.50 p.p.  Ook jij bedankt voor je hulp, en succes dit seizoen.
Wiebe B.

Heerlijke dagje Delft achter de rug met m’n schoonzussen ter ere van schoonmoeders verjaardag. Begon met een heerlijke cappuccino bij Jans, daarna top stadswandeling onder begeleiding van Via Vanessa, moeders op de foto laten zetten als meisje met de parel bij Something Extra en tenslotte een high tea genoten bij Leonidas. Thuis afgesloten met een bbq met alle kids en kleinkind.. het kon niet op. Wat een rijkdom!! Wat zullen we slapen…

Esther E.

Dag Vanessa,
De koffie, de broodmaaltijd en de gidsen (u dus en Peter dacht ik) waren super. Ook de rondvaart was heel tof. De jongeman gaf veel uitleg op een leuke manier. Dus: bedankt voor de erg correcte organisatie en begeleiding.

Met vriendelijke groeten
Rita L.
Centrumleidster dienstencentrum ‘Ter Deeve’

Met z’n vieren een leuke informatieve stadswandeling gemaakt.
Ellen F.

Dag Vanessa,
Dank voor de mooie rit en de geweldige foto.
MvG,
Abdi.

Hallo Vanessa,
Bedankt voor het toesturen van de foto’s! Ondanks dat de groep andere verwachtingen had van de bierwandeling, hebben zij het erg gezellig gehad met elkaar. Veel informatie die zij tijdens de wandeling kregen, hadden we ook tijdens de rondvaart gekregen. Dat was voor jouw collega misschien ook niet zo fijn. Verder alle lof over de lunch! Het was leuk dat we een soort van eigen plekje in het restaurant hadden. Vriendelijke bediening en heerlijk brood! Nogmaals bedankt en wellicht tot ziens!

Hartelijke groet,
Marcoline

Hallo Vanessa,

Dank voor de factuur en de foto. Die laatste ga ik natuurlijk doorsturen aan de teamgenoten. Het was gisteren erg leuk (en niet alleen door het onverwacht mooie weer), inspirerend om mijn eigen stad goed te blijven bekijken.
Goed weekeind en succes met je ondernemingen.

Met vriendelijke groet,
Erik
NS Stations

Hoi Vanessa,
Bedankt voor de mooie foto’s! Ik heb heel veel leuke reacties uit de groep
gehad over je rondleiding, en ik vond het zelf ook erg leuk!
Groeten!

Robert Jan

Bonjour Madame,
Notre séjour à Delft s’est bien déroulé. Merci pour l’organisation. Le restaurant de midi était un peu juste, vu le nombre, mais le personnel était sympathique. TB pour Guillaume d’Orange, le soir. Magnifique visite et réception à Royal Delft.
Merci pour tout.

Jean M.

 Hoi Vanessa

Ja, het was heel leuk, en we hebben veel geleerd over bier, en over Delft! Bedankt voor de foto!We zijn intussen weer goed thuis gekomen.

Lieve groetjes Bert

Vanessa nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame steptocht door Delft!
Yvonne ten H.

Beste Vanessa,

Dank voor je vlotte verrekening; het was prettig zaken met je te kunnen doen en ik zal je zeker aanbevelen als dat zo te pas komt.  Het was inderdaad prima weer, waardoor terrasjes en varen extra plezierig waren. En mijn complimenten voor de gids. Joop heeft ons op een zeer ontspannen wijze met veel kennis van zaken door de kerken en het museum geloodst, waardoor de 2.5 uur zo voorbij waren. Niets dan lof heb ik ook van de andere deelnemers gehoord. Hoop dat jij ook een prettige middag hebt gehad, maar je hebt natuurlijk wel wat gemist!
Ook van mijn kant dank voor een en ander,
Met vriendelijke groet,
Jaap Jan G.

Beste Vanessa,
Het was een geslaagd avondje alles was top geregeld.
Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. B E D A N K T!
We hebben het toetje niet helemaal op gekregen maar het was wel erg lekker.
Met 16 dames was het natuurlijk wel eens een echt ‘kippenhok’ en dan viel het denk ik voor jou soms niet mee om er boven uit te komen.
Met vriendelijke groet,
Yvonne ten H.

Goedemiddag,
Nu het was een heel geslaagde dag!
Prettige gids, goede informatie, een heel ongedwongen sfeer, iedereen vond het verrassend leuk en ook interessant.
Dank voor de organisatie en vriendelijke groet,
Kitty K.

Super toffe en spontane gids, hebben genoten van de fietstocht en van delft. Een echte aanrader. Bedankt 😉
Ann S.

Dank je wel voor de leuke en gezellige rondleiding langs de Delftse hofjes. Groetjes Leo en Els C. uit Breda

We wonen al meer als een jaar in Delft, maar we hebben niet altijd tijd om onze stad te kijken. Dit was erg gezellige wandeling. Echt. Dank je wel. Sorry voor mijn nederlands)

Natallia S.

Hoi Vanessa
Heel veel dank voor het geweldige programma.
We hebben er allen er van genoten.
En veel dank voor de prachtige foto’s .
Hartelijke groet
Els

Beste mevrouw Brussée,
Zoals ik u zaterdagmiddag j.l. tijdens onze ontmoeting op de Markt al vertelde, heeft ons hele gezelschap veel genoegen beleeft aan de rondleiding door Joop Derks. Het is hem heel goed gelukt om ons op een ontspannen wijze veel over de beide kerkinterieurs en over verschillende markante punten in de omgeving van de kerken te vertellen. Wij danken u en Joop hartelijk voor uw aandeel in het welslagen van de door ons georganiseerde familiedag.
Met vriendelijke groet,
Ineke en Jan van der K.
Delft
Goedemorgen,
We hebben een hele leuke dag gehad in Delft, de stadswandeling vonden we allemaal erg leuk.
Mooi om al die bijzondere verhalen te horen over de geschiedenis van de stad.
De workshop was ook heel leuk om te doen en we hebben zo een extra aandenken aan de gezellige dag.
Het is zeker voor herhaling vatbaar dus misschien tot ziens!
Jij ook nog een fijn weekend gewenst en nogmaals bedankt.
Met vriendelijke groet van ons allemaal.
bedankt voor de mooie rondleiding door Delft we hebben ervan genoten. Het tegel beschilderen was ook erg leuk.
groetjes ook van Bia,Joke den Diane van H. en Frederika

Je deed het heel erg goed bedankt. Kimberley V.

Hoi Vanessa,

Het was prima hoor!
Een kleine indruk van Delft gekregen..Helaas konden we niets meer bezichtigen…Nederland zou eigenlijk eens een voorbeeld aan het buitenland moeten nemen ;-)winkels en musea langer open…zal het toerisme denk ik wel ten goede komen. Maar dat geheel terzijde…
Mvrgr Chanelle P.
Hoi Vanessa,

Het was erg gezellig met Joop. Leuke man die ons veel kon vertellen.  Ik zal jullie aanbevelen als ik hoor dat mensen naar Delft gaan!
Groetjes, Jeanette

Hoi Vanessa,

Dankjewel wat een leuke foto! Wij hebben alledrie een super leuke dag gehad en kijken met heel veel plezier terug op de leuke informatieve griezelwandeling. Uiteindelijk hebben we jouw tip opgevolgd en in de Waag gegeten, was lekker! Afgesloten met een leuke voorstelling. Wie weet tot snel in Delft.

Groetjes, Charlotte

Dank je wel Vanessa, iedereen vond je een leuke duidelijke gids, compliment hiervoor, groet Sonja.

Hallo Vanessa,
Als binnenstad bewoner afgelopen donderdag met jou de hofjeswandeling gedaan. Ik dacht dat ik de binnenstad kende, maar toch nog nieuwe hoekjes gezien en veel opgestoken, waarvoor dank,
Ton S.

Dag Vanessa,
De rondleiding was prima. Dank voor het leveren van een goede gids!
Joris Al

Hi Vanessa, nog een verlaat bericht…Wat een gezellige en inspirerende wandeling hebben wij donderdag met jou gemaakt, dank je wel! En wie weet tot ziens! Groeten, Sanna

Erg leuke rondleiding gehad, met zeer veel informatie echt een aanrader.. Vanessa bedankt voor je enthousiasme alle dames hebben genoten.

Brenda V.

Hallo, dag Vanessa,
Niet enkel wijzelf, maar het volledige gezelschap vond het een bijzonder geslaagde dag in Delft, en willen U nogmaals danken voor de rondleiding !
Met vriendelijke dankbare groeten,
Eddy D. > namens ‘Radio Minerva’

Ha Vanessa,

Het was een superuitje afgelopen zaterdag in Delft. Helaas was er een ziek geworden ,dus zijn we met z`n achten gegaan.
De  tuk tuk was erg leuk,heel wat van Delft kunnen zien. De high tea was lekker ,alleen vonden we het hartige gedeelte wat weinig variatie hebben (mini saucijsjes en wit brood met zalm/eiersalade) De fotoshoot was ook zeer geslaagd,erg gelachen met z`n allen. Al met al dus een leuke dag.

Hartelijke groeten,
Annette T.

Hoi Vanessa,
Ondanks de kou, hebben we het naar ons zin gehad en konden ze lekker opwarmen bij de hightea.
Groetjes, Marieke, Stanislas College Delft

Hallo Vanessa,

We hebben het super gehad! Onze chauffeur (tuktuk) deed het erg leuk, was vriendelijk en heeft ons leuke dingen laten zien. Wij hebben genoten.

Hartelijke groet,
Marloes

Hoi Vanessa, wij vonden de rondleiding heel leuk en hebben er veel van opgestoken nogmaals bedankt.
Willem V.

Dank je wel voor de geweldige hofjesrondleiding Vanessa. Je hebt deze speciale dag voor ons nog weer iets specialer gemaakt met de privé rondleiding !
Riëtta V.

Bedankt voor de leuke verhalen en trivia…Erg mooie stad!!
Rob V.

Hoi Vanessa,

Het was geweldig; ik hoorde van iedereen dat het allemaal zo soepel verliep en dat we zo’n mooie stad en leuke gids hadden uitgekozen :).
Vooral ook dat ooievaarverhaal is goed blijven hangen haha! De tuktuks waren een leuke aanvulling op het geheel, een echte beleving van Delft. De kennis van de chauffeurs over Delft wisselde een beetje, maar dat heeft de pret niet gedrukt. Puik verzorgd, leuk koffietentje ook en ik ga zeker nog eens terug naar Delft. Ik wens je een goed jaar en in de bijlage stuur ik je nog wat foto’s, om te benadrukken hoe leuk we het hebben gehad met je!
Groet Celine

Wat een leuke rondleiding hebben wij gisteren mee mogen maken!! Super leuke gids Vanessa neemt je mee op reis door de geschiedenis van Delft! Een echte aanrader!
Chantal van der M.

Beste Vanessa,

Het was inderdaad een leuk middagje in Delft en ik was ook zeer te spreken over de gids van mijn groep! (Miranda geloof ik?) in ieder geval super bedankt en we zullen zeker weer aan jullie denken als we weer een excursie naar Delft organiseren.

Met vriendelijke groet, Louisa K.
Radbout University Nijmegen

Hallo Vanessa,
In januari mocht ik met je meewandelen door Delft. Wij hadden dit cadeau gedaan aan een jarige vriendin. Wat was het leuk!!
Ellen O.

Dag Vanessa,

hartelijk dank, het was een leuke tour, veel geleerd en erg prettig met Anne.

Twee Argentijnse vrienden ook helemaal tevreden. (en ik denk dat ik Delft nog maar eens wat beter moet gaan leren kennen, erg leuk om zo wat meer te weten te komen in 1,5 uur, geeft zin in meer)
Groet,
Dominique

We hebben genoten van jouw wandeling, echt een aanrader. We vonden het bij True BLUE Delft ook erggg gezellig en hebben leuke foto’s.
Nogmaals allebei bedankt. Corina K.

Heel erg bedankt voor de mooie en leerzame stadswandeling. Een aanrader!
Vera, Zin in Puur

Ik vond dat je erg leuk vertelde! 🙂
Elise K.

Super leuke Delftsblauwe huisjeswandeling met Vanessa! Thanx:-)
Hetty V.

Beste Vanessa,
we vonden het allemaal leuk, de rondleiding, jouw uitleg. Niet te kort, niet te lang, geen oeverloos gezeur.Je voelde ons groepje goed aan; nogmaals dank.
met vriendelijke groet,
Sibolt E.

Hallo Vanessa,
Het was inderdaad een heerlijke dag gisteren en nog dank voor de leuke rondleiding en de foto!
Suc6 met je leuke en interessante werk en wie weet tot ziens.
Met vriendelijke groet,
Annejet

De tuk tuk was hartstikke leuk! Echt een aanrader.
Groet Marielle

Goedenavond Vanessa,
Afgelopen zaterdag hebben wij tot grote tevredenheid een leuke/interessante rondleiding gehad van Joop !!
Bedankt voor het regelen van deze gids !
Groeten Helen

Super gezellig avondje!!!! (diner-wandeling)
Marian van Z.

Nogmaals bedankt voor de rondleiding! Het was een heerlijke dag.

Frederique L.

Hallo Vanessa,

Bedankt voor de foto, ik ga hem rond mailen. We vonden de rondleiding erg fijn en boeiend. Verschillende mensen hebben je kaartje meegenomen en mijn man en ik vinden het leuk om weer eens naar Delft te komen en dan een stadswandeling te doen. Maar dan nemen we wel contact met je op.
Nogmaals heel erg bedankt we vonden het een leuke rondleiding.

Groetjes Judith

Hoi Vanessa

De Porceleyne Fles was echt super leuk, iedereen heel erg aardig en vriendelijk.

Dankjewel
Christine

Hey Vanessa,
We hebben heerlijk gegeten bij de waag! In het Proeflokaal. Goede prijs kwaliteit verhouding zeg, een aanrader voor andere groepen. Mooie wandeling en je had erg leuke dingen te vertellen. Al met al en zeer geslaagde dag!
Groet,
En nogmaals dank,
Daniel
Hoi Vanessa,
We hebben heel erg genoten van je rondleiding, super leuk! Succes met alles.
groetjes Dorien

Het was ontzettend geslaagd! Dank je wel voor een hele leuke, griezelig leerzame en gezellige rondleiding.
Hartelijke groeten van Renske B. en Nynke de K.

Beste Vanessa

We zijn weer in Brussel. Hartelijk dank voor je foto, en voor de interessante rondleiding!
We wensen je een zeer succesvol gidsjaar!
Groeten Ruth en Kris

Vannochtend rondleiding door delft gehad, super leuk!
Lily van Z.

Hoi Vanessa,
Bedankt voor de foto, we hebben ’t inderdaad op facebook gezien (en gedeeld). We vonden de rondleiding erg leuk en de kinderen ook. Ze zeiden ook dat je alles zo duidelijk vertelde op een manier dat je het ook onthoudt! We zijn nog in de oude kerk geweest, heel mooi! De toren van de nieuwe kerk hebben we ook nog beklommen, smalle trap en wat een hoogte, heel mooi uitzicht! De volgende dag zijn we naar science center geweest, even wat anders dan geschiedenis, leuk voor de kids en voor ons ook. Verder ook lekker gegeten en koffie gedronken op verschillende plekken. Het prinsenhof hadden we op zondag al bezocht, maar de porceleynen fles en de gevangenis in het stadhuis zijn we niet meer aan toegekomen, dus nog een reden om terug te komen! We hebben een paar heerlijke dagen gehad in Delft!
We wensen jou en je gezin ook een fijne jaarwisseling toe en veel geluk in 2015!
Vr. Groet,
Lianne G.
Hallo Vanessa,
Bedankt voor het sturen van de foto. Goed gelukt. Wij vonden het ondanks het weer een geslaagde uitstap. Je vertelt het leuk en duidelijk.
Caroline
Hallo Vanessa,

Ook wij kijken terug op een ontzettende geslaagde dag. Alles was perfect geregeld, en ontzettend leuk om te doen. Het diner bij Le Mariage was ook erg goed en geslaagd.We hebben ons daar ook laten verrassen door de kok. Bedankt voor de goede zorgen!

Ron en Arja, De Bieslandse Heerlijkheid

We hebben een leuke privé rondleiding gehad, bedankt. Jos Bakker

Vanessa, het was super leuk jou als gids, we hebben heel veel gehoord en gezien. Bedankt!! Cora G.

Leuke complete stadswandeling gedaan op onze trouwdag! Je leert altijd weer nieuwe dingen over je woonplaats en zeker ook; je ziet nieuwe dingen waar je normaal aan voorbij loopt!
Pascal en Ronald K.

Dag Vanessa!

Het was een heerlijk weekend! Veel gelachen! Ook dankzij jullie organisatie, waarvoor dank! Het varen was heel erg leuk… en ze hebben ons afgezet aan het kruithuis, was zeer fijn! Groeten en misschien tot een volgende keer!

Veronique

Hoi Vanessa,
Wij hebben gisteren een erg leuke dag gehad! De workshop, stadswandeling en high tea waren erg leuk geweest! We hebben ons goed vermaakt.
Vriendelijke groet, Margot van A.

Hallo Vanessa,
Het bezoek naar de Porceleyne Fles was goed bevallen.
Anouk, Ipse de Bruggen

Het was een mooie wandeling, Vanessa! 🙂
Irene R.

Was een geslaagde dag! Dank je wel.
Annemarie van G.

Hallo Vanessa,
We vonden het een hele leuke gezellige avond. Heerlijk rustig weer en weer wat meer opgestoken van de geschiedenis van Delft. Je verteld het op een leuke manier met anekdotes.Erg leuk om naar te luisteren! De andere hebben er ook van genoten. Bij Le Mariage hebben we ook gezellig gezeten en gegeten, daarna nog even een wijntje ergens op de beestenmarkt ( naam kwijt).Kortom: Super gezellig, heerlijk gegeten en een leuke gids met mooie verhalen en geschiedenis.Bedankt daarvoor, en ook voor de foto. Succes en tot ziens.
Gr. Rien en Jacqueline

We genieten nog na Vanessa van ons bezoek in Delft. Dank je wel nogmaals voor de fantastische stadswandeling en je verhalen 🙂
Esther F.

Hoi Vanessa bedankt voor de leuke rondleiding, we hebben ervan genoten, komen zeker nog een keer terug, 1 dag is veel te kort.
Groetjes Lianne en Marjan

Bedankt voor de leuke, leerzame en historisch interessante griezeltour van afgelopen zaterdag!
Arno van O.

Hoi Vanessa
Hartstikke leuke dag in Delft!Startend met koffie/thee, rondvaart, Proceleyne Fles, profi rondleiding door Vanessa zelf en prima diner. En goed geregeld; zelf weinig aan hoeven doen – heerlijk.
Men was zeer tevreden. En verder alles prima verzorgd!
Anne S., Brabantia

Hartelijk dank, het was perfect geregeld en dat op zo korte termijn. Geweldig.

Ellen van B.

Hoi Vanessa,
Bedankt voor de prachtige dag, we hebben genoten van de wandeling en de mooie verhalen over de geschiedenis van Delft.
Het was echt een topdag! Nogmaals bedankt voor alles,
Groetjes Sonja

Hallo Vanessa,

We hebben zeker een leuke dag gehad in Delft. Wij zijn met z’n allen gaan eten in Stadsherberg de Mol. Was wel een belevenis. Iedereen was zeer tevreden over de rondleiding. Ze vonden dat je het geweldig deed.  Jammer dat het begon te regenen. Bedankt voor alles.

Groetjes Mavis, Gemeente Renkum

Dag Vanessa,

De wandeling is heel goed gegaan, Delft is een heerlijke stad om over te vertellen.  Joop deed het prima, hij is enthousiast, heeft een goede stem en vertelt ook leuke anekdotes.
Hartelijke groeten, Monique D.

Het was erg leerzaam Vanessa, je vertelde enthousiast over Delft en geen vraag bleef onbeantwoord, prima! Dank je wel!

Paul R.

Hoi Vanessa,
We hebben een ontzettende leuke dag gehad. Mede dankzij jouw. Alles goed verzorgd en geregeld. Rondvaart was ook leuk maar de uitleg erg beknopt, jij was zeker beter en bracht het veel leuker. De Porceleyne fles is ook mooi om te zien en de filmpjes erg interessant. We vonden het top geregeld door jouw en de prijs kwaliteit verhouding is zeker niet te duur. Namens ons allen, nogmaals bedankt.
 Groetjes Erica.

Vanessa bedankt, wij hebben het erg leuk gehad met jou in Delft. Voor mijn ouders onvergetelijk. Nogmaals bedankt

Jeannet van S.

Wij hadden een heerlijke dag in Delft. Wij danken Vanessa voor de rondleiding in Delft, het Vermeercentrum en de stadswandeling met de KLM huisjes. Heerlijk als een gids zoveel kan vertellen. Voor herhaling vatbaar.

Fam. Kelder

De meneer die de rondleiding deed was superaardig en wist alles! Wij vonden het echt voor herhaling vatbaar!
Leontien S.

Weer was prachtig en de rondleiding was erg interessant.
Een hartelijk dankjewel en een groet,
Sybren R.

Hey Vanessa, super bedankt voor de leuke stadswandeling.
We hebben genoten. De High tea en rondvaart waren ook geslaagd.
Groetjes van ons 3en.
Hanneke van N.

Zeker een zeer geslaagde dag. Nogmaals bedankt ! Suzan T.

Hallo Vanessa,
Hartelijk bedankt voor de leuke foto!
We hebben nog een hele leuke dag verder gehad en iedereen was zeer te spreken je rondwandeling.
Groet, Margot H.
Dag Vanessa,
Wij hebben de rondleiding zeer op prijs gesteld en waren daar uiterst tevreden over.
Met hartelijke groet, Cor van S., Probus Club Roosendaal

Hi Vanessa,

Wij willen jou nog bedanken voor de leerzame rondleiding die je ons gegeven hebt. Het was erg interessant en leuk om zoveel dingen over Delft te horen. Fijn dat je ons ook nog zo op het laatste moment kon inplannen. Mocht ik verder nog horen dat mensen Delft bezoeken dan zal ik je zeker aanbevelen.

Felice B.

De rondleiding was zeer informatief en de gids maakte er een aangename en prettige tocht van.

Groetjes, Alda van R.

Dag Vanessa,

Bij deze wil ik jou en Peter hartelijk bedanken voor de prima verzorging van mijn ouders op 21 juli j.l. Ze hebben het echt ontzettend naar de zin gehad! Hartelijk dank daarvoor en we wensen jullie heel veel succes en plezier met jullie leuke bedrijf.
met vriendelijke groeten, Hessel B.

Hallo Vanessa! Mijn dochters en ik hebben een hele gezellige leerzame middag gehad in Delft. Joop bedankt voor je enthousiaste gezellige rondleiding. Ons programma (Prinsenhof) was iets te vol gezien de tijd maar wij komen graag terug naar Delft, wat een leuke stad!!! Ook van de lunch bij Leonidas en het heerlijke gebak bij Jans hebben wij genoten! Kortom, een aanrader voor iedereen! Groetjes fam. Timmermans.

Hallo Vanessa,
We vonden het fantastisch. Een zeer enthousiaste gids met veel kennis. Zeker voor herhaling vatbaar.Iedereen vond het erg leuk en leerzaam. Ze weten weer wat meer over Delft. Ik wil wel even zeggen dat jij het met heel veel enthousiasme brengt. Het Boterhuis was ook gezellig met natuurlijk heerlijk weer.
Groetjes en nogmaals bedankt, Astrid, Fundeon.

Het was afgelopen zaterdag een leuke en leerzame wandeling door het mooie Delft. Nogmaals dank daarvoor! We hebben ervan genoten. Zeger W.

Vanessa, afgelopen woensdag prima rondleiding gehad. nog bedankt en gelukkig werkte het weer nog mee ook.

Frans M., De Heeren van Dordreght

Was een zeer leuke ervaring om op een step de stad Delft te ontdekken waarbij zeker de deskundige en professionele begeleiding van Vanessa, de stadsgids, extra toegevoegde waarde had. Zeker de moeite waard om te ondernemen een absolute aanrader.

René, De Heeren van Dordreght

Mijn vriendin en ik hebben een toprondleiding van Vanessa gehad. We waren maar met zijn tweeën en zouden anderhalf uur gaan fietsen maar vanwege het slechte weer werd het een wandeling van een uur. Het feit dat ze voor maar twee personen moest komen met slecht weer was geen enkel probleem voor Vanessa. Ze leende zelfs haar eigen paraplu aan ons! Vanessa wist op een onderhoudende, prettige manier heel veel te vertellen over de geschiedenis van Delft. Wij vonden het voor herhaling vatbaar en raden een tour van Vanessa bij iedereen aan!

Myriam V.

Beste Vanessa,

We hebben zondag genoten van een mooie KLM-huisjes wandeling samen met jou en Something Extra. Het werd nog eens extra stralend omlijst door
een warme zon. Nogmaals hartelijk dank, het was een mooie middag.
groetjes Toos.

Goedemorgen Vanessa,

De gasten waren erg tevreden. De rondvaart was leuk en de gids was van een uitstekend niveau. Verder was de workshop leuk(wel kort) en was de lunch van een zeer goede kwaliteit. Onze ervaring met Delft, de Porceleyne Fles en Via Vanessa waren dus erg positief. Dank daarvoor!
Niels K.

Vanessa,Super bedankt voor de steptocht met aanvullende info over Delft. We hebben genoten!Erna V.

Vanessa,
Wij hebben als kerkenraad een fantastisch leuke dag gehad. De stadswandeling was erg interessant en de rondvaart was heel leuk.
Bedankt!!!!
Jan N.

Als geboren en getogen Delftenaren kennen we Delft natuurlijk heel erg goed! Het leuke was dat Vanessa ons toch wist te verassen met leuke nieuwe weetjes en feitjes over ons Delft. We hebben het erg naar ons zin gehad tijdens de stadwandeling, het was erg leuk en gezellig!Martine

Beste Vanessa,
Dagje Delft was toppie. Bedankt voor de rondleiding!
Hartelijke groet, Jane B.

De rondleiding door het centrum van Delft was een absolute aanvulling op onze familiedag. Het informele karakter van onze dag werd feilloos aangevoeld en op spontane, informatieve wijze werden wij meegenomen door een stukje Delftse/Nederlandse historie. Een leuke, gezellige geschiedenisles van anderhalf uur die voorbij is gevlogen.
Michael H.

Beste Vanessa,

Het was leuk om met ons Teamuitje er achter te komen wie de beste detectives waren. En ik zat in dat team 🙂 Je gaf ons eerst een kleine rondleiding door het centrum van Delft, waarna de twee teams van start konden. De tocht duurde precies 1,5 uur wat we van te voren hadden afgesproken. Bedankt voor de middag!

Judith de B.

Vanessa,

Wij hebben gisteren heel erg genoten van de rondleiding.Vanmiddag tijdens het bridgen heb ik nog reclame voor jou gemaakt.Groetjes,  Ad en Corrie

Allereerst hartelijk bedankt voor de hartstikke leuke foto’s. Ik zal ze direct doorsturen naar de anderen. Ik heb helemaal niet gemerkt dat je de boot ook nog op de foto gezet had. Ik wil je ook heel hartelijk bedanken voor de leuke wandeling. We hebben echt genoten. Het was een fantastische dag en het zonnetje maakte alles natuurlijk nog vrolijker. Ik stuur je wat foto’s waar jij ook op staat en zoals je ziet heeft Leonidas ook heel goed voor ons gezorgd. (Ons volgende uitje is naar de Weight Watchers….)
Lieve groetjes en misschien tot ziens !
Annella

Beste Vanessa,Bedankt voor de gezellige stadstour in de mooie stad Delft. Ontzettend leuk om meer over de rijke historie van de stad te leren en jouw liefde voor de stad door alles heen te horen, SUPER!Hartelijke groeten, Diana en Kristie

Wij vonden het heel erg leuk om met jou door Delft te gaan. De kinderen hebben
er van genoten en hebben er veel van geleerd. De ouders worden nu met weetjes
bestormd als de kinderen met de ouders door Delft lopen. Dingen die de ouders
soms ook nog niet wisten!

Groet, Ineke
Montessorischool Jan Vermeer, Delft.

Op 19 april hebben we tijdens de broertjes-zusjes dag van onze club een leuke rondleiding gekregen van Vanessa door Delft. Het was erg leuk om te ervaren dat Vanessa goed inspeelt op de groep en dus erg rekening houdt met haar publiek! De verhalen waren telkens enhousiast en leuk om te horen, maar niet te lang. Wanneer er vervolgens uit de groep verdiepende vragen kwamen, wist Vanessa deze meer dan goed te beantwoorden. Ook was het leuk om niet een standaard rondleiding te krijgen langs de ‘must sees’ van Delft, maar dat er juist speciale plekken bezocht worden waar juist ook veel achter zit, in ons geval was dit het bezoeken van een aantal mooie hofjes in Delft. Nogmaals hartelijk dank voor de rondleiding!Justus

Goedemorgen Vanessa, Fijn dat je onze gids was. Je wist veel te vertellen tijdens onze wandeling. We konden duidelijk merken dat je het werk leuk vindt. Ook ons lunch adres was goed gekozen. Corrie en Ita

Vanessa, we hebben samen met onze campervrienden, waar we ook mee naar Turkije zijn geweest, erg genoten van de stadswandeling door Delft. Je vertelt goed en duidelijk met veel kennis van zaken en je straalt een vrolijk enthousiasme voor je eigen stad uit. En dicht bij huis zijn minstens zulke mooie dingen te zien als heel ver weg. Dit alles gaf ons weerzien een extra leuk tintje.
Harmke, Trudy, Peter en Jurrien

Beste Vanessa, wij hebben vorige week genoten van de rondleiding die je ons hebt gegeven door Delft. We waren onder de indruk van alles wat je ons wist te vertellen over de stad. Vooral als je met zo’n grote groep bent die allemaal naar je luisterden. Ik heb ze wel eens anders mee gemaakt. Ook de flexibiliteit [alles was mogelijk als het zou regenen of een koffie pauze tussendoor] ik vond het geweldig. Ik kan het iedereen aanbevelen om met jou door Delft te wandelen.
Met vriendelijke groeten namens de Lionsclub Hans. Nogmaals hartelijk bedankt.

Vanessa did a wonderful job of showing our group of 10 beautiful, quaint Delft in several hours. I would definitely use her again. We noticed her unique custom made Delft blue ring she was wearing. We ended up e-mailing her a couple days later, purchasing seven and she delivered them to our hotel. Thank you Vanessa!
Goedemorgen Vanessa,
Bedankt voor de foto. Mijn ouders hebben een super leuke dag gehad, nogmaals dank hiervoor.
Groet, Paul de J.
Wat een leuke verrassing hadden wij voor de jarige Sarah. Een Stadswandeling door onze eigen geboortestad Delft. We weten nu tenminste het verschil tussen een Delftenaar en een Delvenaar, dankzij Vanessa. De wandeling was erg leerzaam en heel gezellig. Ik weet zeker dat dat wij elkaar nog wel eens gaan ontmoeten. Wat een enthousiasme straal je uit. Dus ik zeg oprecht tot ziens.

Tineke, Ellen, Astrid, Loes, Hedy en Irma

Zaterdag 15 maart een rondleiding van Vanessa gehad in het Engels. Ze doet het erg leuk en ze weet waar ze over praat. Alle wetenswaardigheden kwamen aan bod. Kortom een hele leuke stadswandeling voor een betaalbare prijs. Ga zo door!

Koen B.

Vandaag een super rondleiding door delft gehad. De rondleiding was voor zowel de kinderen als volwassenen erg interessant. Je kunt goed anticiperen op wat er gezegd wordt in de groep. Een absolute aanrader!
Ellen van R.

Bedankt voor de leerzame rondleiding. Het was echt leuk al die nieuwtjes, gelukkig heb ik de foto’s nog. Ga morgen met de kinderen bekijken wat we allemaal nog weten…. Wat wonen we toch in een mooie stad. En wat staat de school toch heerlijk in het centrum.

Bettie, Basisschool de Oostpoort Delft

We hebben ons weekend in Delft doorgebracht. Het weer was niet zo goed, maar dat maakte niet uit voor de wandeling. Jij bent erg enthousiast over Delft en wist alleen maar leuke dingen te vertellen. Bedankt en tot ziens!Vriendelijke groet, Linda en Pauline

Hallo Vanessa,

Bedankt voor de leuke foto! We vonden het een geslaagde rondwandeling en we hebben een leuk weekend gehad in Delft.
groet,
Miranda
Wat is Delft een mooie stad, zoveel te zien en te horen, we hebben genoten van het weer en de goede gids.
groet Harm

Beste Vanessa wat boften wij met jou als gids! Je weet heel veel en kon de hele familie geinteresseerd krijgen voor jouw Delft. We hebben een fijne familiereunie gehad, mede dankzij jou. Bedankt. Fam v.d. Ploeg

toen we de stadswandeling via jouw site boekten waren we benieuwd of je zo bent als op de foto. het plaatje klopt helemaal. je hebt een prettige stem, je weet veel en bent erg enthousiast. fijn dat we nog tips kregen waar we konden eten. de waag was inderdaad helemaal top, net als jij.

groeten van Petra en Paul v.d. V.
Goedemorgen Vanessa,Delft is een mooie stad en jij bent een goede gids. Ga zo door! Janny G.