Tuk Tuk

Tuk TukDit is uniek genieten van al het moois dat Delft te bieden heeft! Laat je rijden in een geruisloze elektrische tuktuk van DAM Nederland en luister naar de verhalen van de gids terwijl u om u heen kijkt. Met een limousine tuk tuk komt u overal in Delft. U komt bijvoorbeeld langs het Prinsenhof, het Agnetapark of de Bieslandse polder. De tuk tuk is trouwens de ideale lift naar de Porceleyne Fles of een prima vervoermiddel voor mensen die slecht ter been zijn.

De tuk tuks zijn overdekt in de winter en zomers open en bieden per tuk tuk plaats aan maximaal 6 personen. Er zijn maximaal 3 tuk tuks tegelijkertijd te huur. U huurt één tuk tuk voor de vaste prijs van € 60,- per uur. Dat is exclusief de kosten voor de stadsgids. Enthousiast of meer weten? Vraag naar de tarieven of om meer informatie: info@viavanessa.nl of vul het contactformulier in.

Indien u alleen gebracht of gehaald wilt worden, kan dat van maandag t/m vrijdag. Bel met DAM DELFT SHUTTLE 06-21142987.

Wilt u een tuk tuk reserveren voor een rondrit met of zonder stadsgids, dan vindt u de tarieven hieronder. NB maximaal 6 personen per tuk tuk (exclusief chauffeur en gids).

Kosten tuk tuk:
1 uur:     € 60,-
1,5 uur: € 90,-
2 uur:    € 120,-

Kosten gids per tuk tuk:
1 uur: € 60,-
1,5 uur: € 80,-
2 uur: € 100,-